Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати салат з сирої гарбузом і курагою?
Салат смачний і корисний, але трохи незвичайний. Готується він з сирої гарбуза, і тому дуже важливо, щоб гарбуз була стиглої і солодкою. Плоди з волокнистої м'якоттю не підійдуть, так само як і несолодке гарбуз.
Що знадобиться для приготування
150 грам сирої гарбуза
Жменю родзинок
Одне зелене яблуко
Сік половинки лимона
50 грам кураги
Дві столові ложки оливкової олії
Дві столові ложки рідкого меду
Столова ложка насіння соняшнику

Приготування

Гарбуз очистити від м'якоті і волокнистої серединки з насінням (в рецепті дан чистий вага гарбуза), потерти на середній тертці. Одне зелене яблуко очистити від шкірки і нарізати соломкою, збризнути лимонним соком. Жменю родзинок вимити в чистій воді, потім залити окропом, розпарити. Через 5 хвилин воду злити.
Курагу нарізати соломкою, трохи залишити для прикраси (необов'язково).
Змішати всі інгредієнти. Заправити медом і оливковою олією (за смаком, можна брати інші пропорції). Посипати салат зверху насінням або кедровими горішками. Дати салату трохи постояти хвилин 20-30 в холодильнику і можна подавати. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: салат, сирої
Як готуються бісквітні тістечка?
Як готується страва "Золотий дракон"?
Печиво з корицею
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: