Багато з нас добре пам'ятають дуже смачні шоколадні цукерки з чудовою горіховою начинкою, які колись продавалися в магазинах і мали назву "Метеорит"(зараз я чомусь нічого такого в продажу не зустрічаю). У даній же статті пропонується приготувати цукерки "Метеорит" в домашніх умовах, причому такий варіант ласощі виходить набагато смачніше покупних цукерок! Отже для того, щоб зробити чудові на смак домашні цукерки "Метеорит" вам знадобляться такі складові: половина кілограма волоських горіхів, три-чотири штучки будь-якого пісочного печива, п'ять столових ложок цукрового піску, шість столових ложок натурального меду (рідкого), одна чайна ложка вершкового масла і дві плитки шоколаду (можна використовувати молочний або чорний шоколад за вибором).
Волоські горіхи необхідно подрібнити (найкраще вручну, так як повинні залишатися досить великі шматочки). Цукровий пісок, мед і вершкове масло змішати в каструльці з товстим дном, довести до кипіння і проварити протягом декількох хвилин. Печиво змолоти до стану крихти. Шоколад розтопити на водяній бані до рідкого стану. Далі всі підготовлені компоненти слід з'єднати, перемішати в однорідну тішуся масу і вологими руками сформувати з неї середнього розміру кульки-цукерки, які потім вмочити в шоколад і викласти на блюдо. Готові цукерки потримати близько доби в холоді і можна подавати.