Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати бананове печиво з кунжутом?
Банан у випічці дає дуже цікавий смак і тонкий аромат, але після нарізки дуже швидко темніє. Щоб банан не потемнів, його обов'язково потрібно збризнути лимонним соком – тоді тісто залишиться світлим, а випічка вийде рум'яної. Що знадобиться для приготування 1 банан (приблизно 70-80 грам) 2 столові ложки сметани (60 грам) Столова ложка лимонного соку 80 грам рослинного масла 80 грам цукру Ваніль - за бажанням Щіпка солі 300 грам борошна 1/2 чайної ложки соди 5-6 столових ложок кунжуту Сік половинки лимона Приготування Беремо відносно великий стиглий банан, очищаємо і розминаємо виделкою до стану пюре. Збризкуємо лимонним соком. До банановому пюре додаємо сметану, ваніль, цукор, рослинне масло, лимонний сік і сіль. Перемішуємо. змішуємо Борошно з содою і додаємо до рідких складових. Замішуємо тісто спочатку лопаткою, а потім руками. Воно виходить липким, але від рук відстає легко, особливо при тривалому замісі. Відриваємо від тесту невеликий шматочок і однією стороною мачає в кунжут. Кунжут підсипати поступово - по 1 столовій ложці. Кладемо нашу корж кунжутом вгору і тонко розкачуємо її качалкою. Перевертаємо коржик і скручуємо рулетиком. Викладаємо готові печива на деко застелений і випікаємо близько 10 хвилин при температурі 200 градусів, а потім ще 8 хвилин при температурі 175 градусів до рум'яності. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |