Главная » Статьи » Рецепти

Пряні млинці з соусом з лисичок
По неділях я зазвичай готую чоловікові і дітям млинці на сніданок. Вони дуже люблять млинці з запалі з жару. Якщо в суботу ми їздили в ліс і зібрали лисички, то для недільного сніданку я роблю млинці з грибним соусом. Дуже смачно!
Список продуктів:
двісті п'ятдесят грамів борошна;
сіль;
п'ятсот мілілітрів молока;
два яйця;
пучочек зеленого лука;
тертий мускатний горіх;
пучочек петрушки;
пучок чебрецю (останній класти не обов'язково, просто ми дуже любимо зелень, різноманітну і у великих кількостях).
півкіло лисичок;
перець;
дві маленькі цибулини;
три стіл. ложечки вершкового масла;
двісті п'ятдесят мілілітрів вершків;

Приготування:
Робимо млинці. Готуємо тісто з молока, солі, борошна, яєць і залишаємо його на 15 хвилин. Зелень дуже дрібно рубаємо і додаємо в тісто. Трошки петрушки залишаємо про запас.

Розігріваємо дві стіл. ложечки вершкового масла, печемо чотири млинчика і зберігаємо їх у теплі.

Ріжемо цибулю і пасеруємо його в одній стіл. ложечці олії. Лисички нарізаємо, кладемо до цибулі і смажимо п'ять хвилин. Наливаємо вершки, приправляємо перцем, мускатним горіхом, сіллю, додаємо трошки петрушки і варимо. Нехай грибний соус загусне (по часу, приблизно, п'ять хвилин.)

Млинці поливаємо соусом з лисичок і подаємо.
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: петрушки, млинці
Як спекти повітряні сирники в духовці?
Як приготувати річний холодний борщ на буряковому квасі?
Як приготувати смачне лимонне варення?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: