Главная » Статьи » Рецепти |
Пряні млинці з соусом з лисичок
По неділях я зазвичай готую чоловікові і дітям млинці на сніданок. Вони дуже люблять млинці з запалі з жару. Якщо в суботу ми їздили в ліс і зібрали лисички, то для недільного сніданку я роблю млинці з грибним соусом. Дуже смачно! Список продуктів: двісті п'ятдесят грамів борошна; сіль; п'ятсот мілілітрів молока; два яйця; пучочек зеленого лука; тертий мускатний горіх; пучочек петрушки; пучок чебрецю (останній класти не обов'язково, просто ми дуже любимо зелень, різноманітну і у великих кількостях). півкіло лисичок; перець; дві маленькі цибулини; три стіл. ложечки вершкового масла; двісті п'ятдесят мілілітрів вершків; Приготування: Робимо млинці. Готуємо тісто з молока, солі, борошна, яєць і залишаємо його на 15 хвилин. Зелень дуже дрібно рубаємо і додаємо в тісто. Трошки петрушки залишаємо про запас. Розігріваємо дві стіл. ложечки вершкового масла, печемо чотири млинчика і зберігаємо їх у теплі. Ріжемо цибулю і пасеруємо його в одній стіл. ложечці олії. Лисички нарізаємо, кладемо до цибулі і смажимо п'ять хвилин. Наливаємо вершки, приправляємо перцем, мускатним горіхом, сіллю, додаємо трошки петрушки і варимо. Нехай грибний соус загусне (по часу, приблизно, п'ять хвилин.) Млинці поливаємо соусом з лисичок і подаємо. | |
Категория: Рецепти | | |
| Комментарии: 1 | |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |