Главная » Статьи » Рецепти

Чим можна замінити продукти в рецептах?
>Ми нерідко розводимо руками, читаючи мудрі рецепти. Погодьтеся, навіть у вас були випадки, коли про продукт, який вказано в рецепті, ви чули вперше і ніколи його не бачили.
У цій статті ми розповімо, чим саме можна замінити такі дивні на перший погляд компоненти.

•Коричневий цукор - звичайний цукровий пісок.
•Пекарський порошок (розпушувач) без проблем замінить сода, погашена лимонним соком.
•Борошно соєве - підійде пшеничне борошно.
•Лимон 1 шт - його замінить 6-10 грам лимонної кислоти.
•Ванільна есенція 0,5 г - візьміть ванілін в кількості 0,037 р.
•Лайм - можна замінити лимоном, а кукурудзяний крохмаль - картопляним.
•Діжонська гірчиця - по суті, звичайна гірчиця, але з цукром.
•Кленовий сироп можна сміливо замінити медом.
•Кокосове молоко (ще одна незрозуміла річ, де її взяти?) - в соусах кокосове молоко зазвичай замінюють нежирними (10-15%) вершками, а в десертах - звичайним молоком.
•Артишок - свіжі артишоки можна замінити навіть консервованими. А консервовані - солодким перцем.
•Папайя замінюється динею, шпинат - звичайним щавлем, орегано - майораном, а васабі - сумішшю гірчиці з хріном.
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 6 | Теги: замінити, звичайним
Як не плакати від цибулі?
Як глінтвейн готується з апельсинами?
Як і в чому зберігати чай?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: