Главная » Статьи » Рецепти |
Чим можна замінити продукти в рецептах?
>Ми нерідко розводимо руками, читаючи мудрі рецепти. Погодьтеся, навіть у вас були випадки, коли про продукт, який вказано в рецепті, ви чули вперше і ніколи його не бачили. У цій статті ми розповімо, чим саме можна замінити такі дивні на перший погляд компоненти. •Коричневий цукор - звичайний цукровий пісок. •Пекарський порошок (розпушувач) без проблем замінить сода, погашена лимонним соком. •Борошно соєве - підійде пшеничне борошно. •Лимон 1 шт - його замінить 6-10 грам лимонної кислоти. •Ванільна есенція 0,5 г - візьміть ванілін в кількості 0,037 р. •Лайм - можна замінити лимоном, а кукурудзяний крохмаль - картопляним. •Діжонська гірчиця - по суті, звичайна гірчиця, але з цукром. •Кленовий сироп можна сміливо замінити медом. •Кокосове молоко (ще одна незрозуміла річ, де її взяти?) - в соусах кокосове молоко зазвичай замінюють нежирними (10-15%) вершками, а в десертах - звичайним молоком. •Артишок - свіжі артишоки можна замінити навіть консервованими. А консервовані - солодким перцем. •Папайя замінюється динею, шпинат - звичайним щавлем, орегано - майораном, а васабі - сумішшю гірчиці з хріном. | |
Категория: Рецепти | | |
| Комментарии: 6 | |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |