Главная » Статьи » Рецепти

Суп-пюре з гарбуза з фрикадельками
Мій улюблений осінній суп.
Продукти:
п'ятсот грамів гарбуза;
рослинна олія;
парочка великих репчатых луковок;
мелений чорний перчик;
червоний болгарський перчик;
петрушка;
триста грамів фаршу;
п'ятдесят мілілітрів вершків;
триста мілілітрів м'ясного бульйончик;
сіль;

Цибулини чистимо. Одну цибулину рубаємо кубиками і смажимо на ростить. олії. Додаємо цибулю в фарш, солимо, перчимо. Дрібно рубаємо петрушку і вмішуємо її у фарш. Робимо невеликі фрикадельки і відварюємо їх в бульончике. Готові фрикадельки викладаємо в миску.

Перчик, гарбуз і залишився цибулю ріжемо кубиками. Цибулька обсмажуємо в олії, кладемо перчик, а через пару хвилин гарбуз. Через 10 хвилин викладаємо овочі в киплячий бульйон, варимо суп до м'якості гарбуза. Блендером доводимо суп до стану пюре.Ставим каструльку з супом на плиту, доводимо до кипіння, додаємо вершки, солимо і перчимо.

В тарілки кладемо по дві фрикадельки і наливаємо суп. Зверху можна посипати рубаною петрушкою або будь-який інший зеленню по вашому смаку.

Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 2 | Теги: перчик, суп
Як готується салат з ківі, мандарином і куркою?
Салат " Гранатовий браслет
Чізкейк з ягодами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: