Главная » Статьи » Рецепти |
Суп-пюре з гарбуза з фрикадельками
Мій улюблений осінній суп. Продукти: п'ятсот грамів гарбуза; рослинна олія; парочка великих репчатых луковок; мелений чорний перчик; червоний болгарський перчик; петрушка; триста грамів фаршу; п'ятдесят мілілітрів вершків; триста мілілітрів м'ясного бульйончик; сіль; Цибулини чистимо. Одну цибулину рубаємо кубиками і смажимо на ростить. олії. Додаємо цибулю в фарш, солимо, перчимо. Дрібно рубаємо петрушку і вмішуємо її у фарш. Робимо невеликі фрикадельки і відварюємо їх в бульончике. Готові фрикадельки викладаємо в миску. Перчик, гарбуз і залишився цибулю ріжемо кубиками. Цибулька обсмажуємо в олії, кладемо перчик, а через пару хвилин гарбуз. Через 10 хвилин викладаємо овочі в киплячий бульйон, варимо суп до м'якості гарбуза. Блендером доводимо суп до стану пюре.Ставим каструльку з супом на плиту, доводимо до кипіння, додаємо вершки, солимо і перчимо. В тарілки кладемо по дві фрикадельки і наливаємо суп. Зверху можна посипати рубаною петрушкою або будь-який інший зеленню по вашому смаку. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| Комментарии: 2 | |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |