>По суті своїй, коблер з яловичини можна вважати різновидом рагу. М'ясо спочатку обсмажується, а потім запікається в духовці з овочами, стаючи ніжним, м'яким і соковитим.Необхідні продукти: 1 кг постій яловичини без кісток, 3-4 цибулини, 2 морквини, 1 л міцного м'ясного бульйону (приготованого на яловичих кістках), 1 кг молодого картоплі середньої величини, 500 гр консервованих помідорів без шкірки, 3 столові ложки оливкової олії, 2 чайні ложки цукрової пудри, 1 чайна ложка солі, по 1 їдальні ложки паприки і чорного меленого перцю. Процес приготування: Цибулю порізати тонкими кільцями, моркву - кружечками. м'ясо Нарізати на великі шматки. У великій вогнетривкому посуді з товстим дном, яку можна ставити в духовку, добре прогрітому олії обсмажити м'ясо, щоб воно рівномірно покрилося скоринкою. Додати цибулю і цукрову пудру, 5 хвилин смажити все разом, помішуючи. Потім додати моркву, сіль, перець і паприку. Розмішати і готувати 3 хвилини на середньому вогні. Влити бульйон, довести до кипіння і покласти томати, посолити і обережно перемішати. Закрити кришкою і помістити в нагріту до 160 ° с духовку. Тушкувати до повної готовності м'яса, мінімум 30-40 хвилин.
|