>Французи, безумовно, знають толк в кулінарії, а особливо в приготуванні десертів. Пропонуємо і вам засукати рукави і спробувати приготувати щось солодке і оригінальне. Наприклад, рулет «Куршену». Для приготування рулету «Куршену» вам знадобляться наступні інгредієнти: 4 курячі яйця, 4 столові ложки гарячої води, 120 г цукру, 70 г борошна, 50 г крохмалю, 1 ч.л. розпушувача без гірки. Для крему: 200 грам протертого сиру, 100 або 150 грам маскарпоне, 100 грам вершкового масла, 5 ст. л. згущеного молока, кілька крапель ванільної есенції, цукрова пудра за смаком.
Рецепт приготування: Перемішати крохмаль, розпушувач і борошно і добре просіяти. Яйця збити з гарячою водою протягом хвилини (більше не потрібно). Додати цукор і збити ще пару хвилин. Туди ж додати борошняну суміш і дуже акуратно розмішати міксером або віночком.
Відправити у форму з папером для випічки або силіконовим килимком і запекти в духовці при температурі 180 градусів протягом 12 хвилин.
Для крему всі інгредієнти збиваються в блендері. Дістаньте бісквіт, переверніть його і дайте охолонути. Потім викладіть на бісквіт крем, скрутіть рулет і відправте в холодильник на годинку-другу. Коли страва охолоне, посипати цукровою пудрою і прикрасити вже за своїм бажанням.