Головна » Статті » Рецепти

В категорії матеріалів: 3620
Показано матеріалів: 1591-1600
Сторінки: « 1 2 ... 158 159 160 161 162 ... 361 362 »

Саме запечені яблука часто рекомендують на десерт. Причому, звичайно запікають сорти з високим вмістом пектину, що особливо корисно для організму. Тому вибираємо для запікання такі яблучка, як антонівка або семеринка. Зовні це міцні круглі зелені плоди з глянцевою гладкою шкіркою. Необхідні продукти: 1 кг яблук, по півсклянки рідкого меду...

Цей рис не виходить розсипчастим, швидше за консистенцією він більш в'язкий. Але саме такий спосіб приготування рису надає йому особливого смаку. Сам процес не вимагає багато часу, до того ж рис готується практично самостійно. Його можна подати як окрему страву, так і на гарнір до будь-якої м'ясної або рибної...

Свиняча рулька (верхня частина свинячої ноги), запечена з квашеною капустою - блюдо, яке вимагає деякого часу для приготування. Але результат порадує всіх любителів апетитною свинини. До того ж, відразу з м'ясом готується і гарнір.Необхідні продукти: свиняча рулька - близько 1 кг, 1 цибулина, 1 морква, 1 корінь селери, квашена...

Навряд чи цей рецепт можна назвати оригінальним - маринують капусту багато господинь. Скоріше, це один з варіантів приготування маринаду і салатику з маринованої капусти. Маринується вона дуже швидко - ввечері нашинковали, вранці вже можна робити салат.
Що знадобиться для приготування
Кілограм білокачанної капусти
Один солодкий болгарський перець (бажано червоного...

В оригінальному рецепті в соус додається діжонська гірчиця. Її навряд чи вдасться чимось замінити, тому краще не експериментувати. А цибуля-шалот, який теж є в списку інгредієнтів, цілком замінюється звичайним ріпчастою цибулею.
Що знадобиться для приготування

Дві курячих грудки
400 грам свіжих печериць
400 грам нежирної сметани
Чотири цибулини

Перед приготуванням крильця потрібно витримати на холоді під смачнючий маринаді не менше чотирьох годин.
Що знадобиться для приготування

Приблизно 20 штук курячих крилець
100 грам майонезу
Сік одного лимона
Чайна ложка куркуми
Столова ложка аджики
Столова ложка меду
Щіпка солі (за смаком)
Пучок зелені (петрушка або кріп)

Печінка, незважаючи на те, що є субпродуктом, разом з мовою по харчовій цінності прирівнюється до м'яса, причому мікроелементів і вітамінів в цьому продукті міститься навіть більше, ніж у м'ясі. Саме з цієї причини з печінки виходять дуже корисними та поживними.
Рулет "Печінка з салом" стане чудовою холодною закускою.

Всім любителям баклажанів присвячується цей рецепт! Салат дуже простий і дуже ситний. Головний інгредієнт страви - баклажани свіжі. Заправка - майонез з найменшою жирністю.
Необхідні продукти: як вже вище згадувалося баклажани, яйця курячі, майонез, цибуля ріпчаста (в ідеалі білий, він не гірчить), олія для обсмажування баклажан, петрушка і...

Готується курячий сальтисон за даним рецептом дуже і дуже легко, а виходить він просто чудово смачним!

Для приготування сальтисона вам знадобиться наступний набір продуктів: курка, вагою трохи більше кілограма або ж можна брати не цілу курку, а її частини (ніжки, стегенця, гомілки), 20 г желатину, половина чайної ложки...

Маринувати можна сир домашнього приготування, або придбати різні сорти магазинного, однаковими шматочками подрібнити і залити маринадом. Виходить неймовірно смачна самостійна закуска, яка годиться для приготування знаменитого грецького салату.
Як правильно готується маринад: змішати в літровій банці один стакан оливкового масла, додаємо лимонну часточку, дві половинки великого лука, два...

1-10 11-20 ... 1571-1580 1581-1590 1591-1600 1601-1610 1611-1620 ... 3601-3610 3611-3620