Главная » Статьи » Рецепти

Морозиво в безе
Незрівнянний десерт! Кількість продуктів наведено в розрахунку на 1 порцію.
Нам потрібно:

яєчний білок;
тридцять грамів готового бісквіта;
сімдесят грамів морозива ванільного);
сорок грамів цукру;
дві ч. ложки вишневого лікеру;

Соус:
десять грамів цукру;
десять грамів вершкового масла;
дві ч. ложки вишеневого соку;
чайна ложечка вишневого лікеру;
сорок грамів свіжої або замороженої вишні;
гвоздика;
трохи апельсинового соку і цедри;
півчайної ложечки соку лимона;

Приготування:

Для приготування нам знадобиться металева форма, діаметром близько восьми див. Стінки форми простилаем папером для випічки. На дно і верстати форми укладаємо бісквіт, підігнавши його за розміром, просочуємо бісквіт вишневим лікером. Форму щільно наповнюємо морозивом, закриваємо кружечком бісквіта і ставимо в морозилку.

Робимо соус: на вершковому маслі обсмажуємо вишню, посипавши її цукром. Додаємо лікер, цедру апельсина, вишневий сік, апельсиновий сік і гвоздику. Трохи уварюють. Додаємо сік лимона і вимикаємо вогонь.

Міксером збиваємо білки з цукром. Дістаємо морозиво, виймаємо його з форми і обмазуємо товстим шаром збитих белков.Запекаем в духовці з t=240ºС пару хвилин.
Подаємо з вишневим соусом.
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 3 | Теги: сік, соку
Як приготувати рибний салат-торт?
Як готується оджахурі?
Капустяні конвертики в клярі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: