Главная » Статьи » Рецепти |
Морозиво в безе
Незрівнянний десерт! Кількість продуктів наведено в розрахунку на 1 порцію. Нам потрібно: яєчний білок; тридцять грамів готового бісквіта; сімдесят грамів морозива ванільного); сорок грамів цукру; дві ч. ложки вишневого лікеру; Соус: десять грамів цукру; десять грамів вершкового масла; дві ч. ложки вишеневого соку; чайна ложечка вишневого лікеру; сорок грамів свіжої або замороженої вишні; гвоздика; трохи апельсинового соку і цедри; півчайної ложечки соку лимона; Приготування: Для приготування нам знадобиться металева форма, діаметром близько восьми див. Стінки форми простилаем папером для випічки. На дно і верстати форми укладаємо бісквіт, підігнавши його за розміром, просочуємо бісквіт вишневим лікером. Форму щільно наповнюємо морозивом, закриваємо кружечком бісквіта і ставимо в морозилку. Робимо соус: на вершковому маслі обсмажуємо вишню, посипавши її цукром. Додаємо лікер, цедру апельсина, вишневий сік, апельсиновий сік і гвоздику. Трохи уварюють. Додаємо сік лимона і вимикаємо вогонь. Міксером збиваємо білки з цукром. Дістаємо морозиво, виймаємо його з форми і обмазуємо товстим шаром збитих белков.Запекаем в духовці з t=240ºС пару хвилин. Подаємо з вишневим соусом. | |
Категория: Рецепти | | |
| Комментарии: 3 | |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |