Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати жульєн з печериць з кальмарами?
>Традиційний на перший погляд страва з курки, сиру і грибів можна урізноманітнити морепродуктів. Наприклад, кальмарами, які відмінно поєднуються з печерицями.
Необхідні інгредієнти: 500 г кальмарів, 500 г печериць, 300 гр сиру напівтвердих сортів, 2 невеликі цибулини, 300 мл вершків (жирність 20-25%), 2 ст.л. сметани, 3 ст. ложки рослинної олії, 2 ст.л. борошна, 1 ст.л. нарізаного кропу, сіль і перець за смаком.

Спосіб приготування:

Помістіть тушки кальмарів на хвилину киплячу воду, а потім промийте в холодній воді. Зніміть тонку зовнішню плівку, видалите хітинові пластини. Потім опустіть тушки в киплячу підсолену воду і проварити 3-4 хв.

Воду злийте, дайте кальмарам трохи охолонути і наріжте їх тонкими кільцями або смужками.
Очистіть цибулю і подрібніть. Гриби промийте і наріжте їх невеликими шматочками. У сковороді розігрійте олію і обсмажте цибулю протягом 5 хвилин. Додайте гриби і готуйте, помішуючи, ще 6-7 хвилин, до золотистого кольору.

Сир натріть на тертці. З'єднайте грибну масу з нарізаними кальмарами і половиною тертого сиру. Акуратно перемішайте. На сухій сковороді злегка обсмажте борошно. Додайте сметану, вершки, кріп, сіль і перець. Весь час помішуючи, доведіть суміш до кипіння.

Влийте соус в грибну масу, перемішайте. Розігрійте духовку до 180°С. готову масу Розкладіть по кокотницях, зверху посипте сиром, що залишився і випікайте 20-25 хвилин до рум'яної скоринки.
Категория: Рецепти |
| Теги: воду, масу
Пиріг "Зелень із сиром"
Запіканка з м'ясним фаршем і брокколі
Сирні кіски
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: