Новорічне печиво ви зможете спекти самостійно, для цього буде потрібно мінімальну кількість продуктів і ароматних спецій. Продукти: борошна 200 грам, пачка ванілі, 100 грам цукру, 200 г масла, 2 яйця, чайна ложка кориці, шоколадка чорна, склянка волоських горіхів, вівсянки один стакан. Соди харчової, гашеного оцтом 1 ч. ложка.
Приготування: масло необхідно в мікрохвильовці розтопити, додати до масла цукор, збити. Додати яйця і ванілін, знову збити. Потім всипати вівсянку і борошно, корицю, відправити в тісто подрібнену шоколадку і волоські горішки. В якості розпушувача в цьому рецепті використовується гашена оцтом сода (1 ч. ложка). Або дві чайні ложки розпушувача.
Тісто виходить м'яке, з нього формуються кругле печиво/коржі. Печиво випікається при температурі +180 градусів. Готове печиво суховатое, розсипається при розламуванні. Зберігати його можна в паперовому контейнері або в паперовому пакеті. Приємного чаювання!