Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати куряче філе з грибами в сметанному соусі?
![]() Що знадобиться для приготування Дві курячих грудки 400 грам свіжих печериць 400 грам нежирної сметани Чотири цибулини Кілька пір'їнок зеленої цибулі Чайна ложка діжонської гірчиці Рослинна олія Сіль і чорний мелений перець за смаком Приготування Гриби і цибулю нарізаємо скибочками, куряче філе ріжемо довгими тонкими смужками. У просторій посуді з товстим дном або в великій сковорідці обсмажте в маслі печериці, хвилин через п'ять додайте цибулю і продовжуйте обсмажувати ще хвилини три. Періодично помішуйте щоб нічого не пригоріло. Готові гриби з цибулею викладіть на тарілку. У ту ж сковорідку влити ще трохи олії, добре прогрійте його, викладіть куряче м'ясо. Як тільки вона побіліє, додайте гриби з цибулею, зробіть мінімальний вогонь. Влийте сметану і не накриваючи посуд кришкою і тримайте на вогні десять хвилин. додайте гірчицю, поперчіть, посоліть, перемішайте і посипте зеленою цибулею. Перед подачею страви потрібно дати трохи настоятися. Подавати куряче філе з грибами і сметаною найкраще з розсипчастим рисом або картоплею. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |