Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати куряче філе з грибами в сметанному соусі?
В оригінальному рецепті в соус додається діжонська гірчиця. Її навряд чи вдасться чимось замінити, тому краще не експериментувати. А цибуля-шалот, який теж є в списку інгредієнтів, цілком замінюється звичайним ріпчастою цибулею. Що знадобиться для приготування Дві курячих грудки 400 грам свіжих печериць 400 грам нежирної сметани Чотири цибулини Кілька пір'їнок зеленої цибулі Чайна ложка діжонської гірчиці Рослинна олія Сіль і чорний мелений перець за смаком Приготування Гриби і цибулю нарізаємо скибочками, куряче філе ріжемо довгими тонкими смужками. У просторій посуді з товстим дном або в великій сковорідці обсмажте в маслі печериці, хвилин через п'ять додайте цибулю і продовжуйте обсмажувати ще хвилини три. Періодично помішуйте щоб нічого не пригоріло. Готові гриби з цибулею викладіть на тарілку. У ту ж сковорідку влити ще трохи олії, добре прогрійте його, викладіть куряче м'ясо. Як тільки вона побіліє, додайте гриби з цибулею, зробіть мінімальний вогонь. Влийте сметану і не накриваючи посуд кришкою і тримайте на вогні десять хвилин. додайте гірчицю, поперчіть, посоліть, перемішайте і посипте зеленою цибулею. Перед подачею страви потрібно дати трохи настоятися. Подавати куряче філе з грибами і сметаною найкраще з розсипчастим рисом або картоплею. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |