Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати курячі крильця з медом і куркумою?
Перед приготуванням крильця потрібно витримати на холоді під смачнючий маринаді не менше чотирьох годин. Що знадобиться для приготування Приблизно 20 штук курячих крилець 100 грам майонезу Сік одного лимона Чайна ложка куркуми Столова ложка аджики Столова ложка меду Щіпка солі (за смаком) Пучок зелені (петрушка або кріп) Приготування Крильця промийте, обсушіть, розріжте по суглобу. Лимонний сік, майонез і мед змішайте. Додати аджику з куркумою, як слід вимісіть і цим маринадом залийте крильця. Закрийте посуд кришкою, поставте в холодильник як мінімум на чотири години. Потім перекладіть на змащене маслом деко (або у форму для запікання з низькими бортиками) в один шар. Поставте в гарячу духовку і запікайте при температурі 200 градусів до рум'яної скоринки. Можна подавати крильця гарячими або холодними, з будь-яким гарніром, свіжими овочами та зеленню. Приємного апетиту! Щоб куркума не зібралася грудочками, змішайте її з дрібкою солі і потім додайте в маринад. Коли куркума повністю розчиниться - можна заливати маринадом м'ясо. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |