Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати салат з маринованої капусти?
Навряд чи цей рецепт можна назвати оригінальним - маринують капусту багато господинь. Скоріше, це один з варіантів приготування маринаду і салатику з маринованої капусти. Маринується вона дуже швидко - ввечері нашинковали, вранці вже можна робити салат. Що знадобиться для приготування Кілограм білокачанної капусти Один солодкий болгарський перець (бажано червоного кольору) Шість зубчиків часнику Три середніх морквини Чотири лаврових листочка Для маринаду Десять столових ложок оцту Столова ложка крупної солі Половина склянки цукру Половина склянки води Половина склянки рослинного масла Десять горошин чорного перцю Приготування Капусту нашаткуйте (не дуже тонко), перець наріжте соломкою. Моркву натріть на крупній тертці, часник дрібно порубаєте, лавровий лист розламайте навпіл. Все змішайте в просторій посуді. Всі інгредієнти для маринаду (крім оцту) змішайте в каструлі, поставте на невеликий вогонь і доведіть до кипіння. Потім влийте оцет і відразу ж зніміть з вогню. Гарячим маринадом залийте капусту, накрийте перевернутою тарілкою і поставте зверху гніт години на два. Потім капусту перекладіть в банку, закрийте кришкою і поставте в холодильник. Через кілька годин можна робити салат із цибулею, зеленню, яблуком або просто додавши в капусту трохи рослинного масла. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |