Главная » Статьи » Рецепти

Закуски на святковий стіл
Два-три баклажана ріжуться кружечками, солятся і відкидаються на півгодини на друшляк (це необхідно для виходу з них природної гіркоти), після чого обсмажуються на олії. Три червоних болгарських перцю, одна третина перцю чилі і сім зубчиків часнику подрібнюються в блендері. До отриманої маси додається по одній столовій ложці оцту і цукру і сіль – за смаком.

Сирні кульки
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 2 | Теги: перцю
Десерт «Павлова» з полуницею
Як можна приготувати недорогий обід
Як зробити салат з копченою куркою?
Всего комментариев: 1
1 HenryAnymn  
Зарабатывайте дополнительные деньги без усилий и навыков. https://baleti-design.fr/Anymn

Ім`я *:
Email *:
Код *: