Главная » Статьи » Рецепти

Цибульні кільця до пива
Не завжди пиво хочеться поєднувати з рясної трапези, але щось погризти все ж захочеться - особисто у мене після пива апетит розігрується неабиякий. Можна зробити солоні крекери або печенюшки або ось такі кільця - не дуже ситні, до пива як раз те, що потрібно.
Ось що нам знадобиться

Одне яйце
Дві - три столові ложки пива (або молока, води, соку томатного - що хочете)
Борошно
Трохи свіжої зелені
Улюблені травички-приправки
Сіль, чорний мелений перець
Ріпчасту цибулю
Рослинна олія

Цибулю ріжемо кружечками (не дуже товсто, середненькими) і розбираємо на колечка. Якщо хочете, щоб лук був гострим можна замаринувати його в яблучному оцті.
В мисочці збиваємо яйце, вливаємо пиво (або іншу рідину), приправляємо сіллю, перцем, спеціями, кладемо дрібно нарізаний кріп. Всі збовтуємо і починаємо підсипати муку. Її повинно бути стільки, щоб тісто вийшло середньої густоти (майже як тісто на оладки). Якщо зробити рідкий під час обсмажування він стече з колечок. А якщо дуже густий, то вони можуть вийти жорсткими.
Розігріваємо олію. Кільця цибулі опускаємо в кляр, обсмажуємо на середньому вогні до рум'яного кольору. Смажити краще невеликими порціями, щоб колечка лежали в один шар, інакше вони склеятся.
За смаком цибуля виходить як пасеровану. Загалом смачно!
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 4 | Теги: пива, кільця
Як готується сирний салат в тарталетках?
Аранчини (рецепт)
Як приготувати манні яблучні млинчики до сніданку?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: