Главная » Статьи » Рецепти |
Цибульні кільця до пива
Не завжди пиво хочеться поєднувати з рясної трапези, але щось погризти все ж захочеться - особисто у мене після пива апетит розігрується неабиякий. Можна зробити солоні крекери або печенюшки або ось такі кільця - не дуже ситні, до пива як раз те, що потрібно. Ось що нам знадобиться Одне яйце Дві - три столові ложки пива (або молока, води, соку томатного - що хочете) Борошно Трохи свіжої зелені Улюблені травички-приправки Сіль, чорний мелений перець Ріпчасту цибулю Рослинна олія Цибулю ріжемо кружечками (не дуже товсто, середненькими) і розбираємо на колечка. Якщо хочете, щоб лук був гострим можна замаринувати його в яблучному оцті. В мисочці збиваємо яйце, вливаємо пиво (або іншу рідину), приправляємо сіллю, перцем, спеціями, кладемо дрібно нарізаний кріп. Всі збовтуємо і починаємо підсипати муку. Її повинно бути стільки, щоб тісто вийшло середньої густоти (майже як тісто на оладки). Якщо зробити рідкий під час обсмажування він стече з колечок. А якщо дуже густий, то вони можуть вийти жорсткими. Розігріваємо олію. Кільця цибулі опускаємо в кляр, обсмажуємо на середньому вогні до рум'яного кольору. Смажити краще невеликими порціями, щоб колечка лежали в один шар, інакше вони склеятся. За смаком цибуля виходить як пасеровану. Загалом смачно! | |
Категория: Рецепти | | |
| Комментарии: 4 | |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |