Главная » Статьи » Рецепти

Як спекти пісочний пиріг з сиром?
Дивно простий і по складу, і в приготуванні пиріг з пісочного тіста з начинкою з сиру виходить прямо-таки чудовий на смак - соковитим і дуже ніжним, просто тане в роті, ну а крім цього чудово ошатним на вигляд, тому така випічка цілком підійде і для святкового чаювання.
А для того, щоб спекти такий смачненький і дуже аппетитненький пісочний пиріг з сирною начинкою вам буде потрібно такий набір складових: для тіста - 200 грамів вершкового масла або маргарину, один стакан цукрового піску, два яйця, приблизно 350-400 грамів просіяним борошна, по половинці чайної ложки харчової соди і солі, ванілін за смаком; для начинки - 700 грамів сиру, одне яйце і дві-три столові ложки цукру.

Яйця необхідно змішати з цукровим піском і сіллю, після чого злегка збити отриману суміш. Масло або вершковий маргарин розтопити і потроху додати до нього попередньо просіяне борошно, а також погашену оцтом соду, ну а потім змішати обидві маси і замісити тісто. Третю частину тіста потрібно відокремити, обернути плівкою і прибрати в морозилку на 20 хвилин.
Сир при необхідності і бажанні протерти крізь сито (робити це зовсім не обов'язково), а після змішати з яйцем і необхідною кількістю цукру до повної однорідності.
Більшу частину тіста викласти у форму, зробивши при цьому високі бортики, далі на тісто викласти сирну начинку, а зверху рівномірно розкласти решту заморожене тісто натерте на крупній тертці.
Випікати пиріг слід протягом 40-50 хвилин при температурі приблизно 160-180 градусів, а потім почекати до повного охолодження випічки і тільки тоді вийняти пиріг з форми.
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 3 | Теги: тіста, пиріг
Натуральна ікра баклажанна
9 крутих рад по випічці млинців
Як готується яєчня на листковому тісті?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: