Такі оригінальні курячі відбивні можна готувати як просто так для щоденного меню, так і в якості смачного і цікавого святкового блюда, яке безумовно дуже сподобатися вашим гостям - м'ясо виходить напрочуд ніжним і просто чудовий на смак, ну а готуються ці незвичайні курячі відбивні ненабагато складніше, ніж звичайні та їх приготування займе зовсім небагато часу. А для того, щоб приготувати такі оригінальні відбивні з курячого м'яса вам будуть потрібні такі продукти (приблизно на шість порцій страви): половина кілограма курячого філе, два яйця, одна їдальня ложка крохмалю, дві столові ложки майонезу, приблизно одна столова ложка соєвого соусу, 200 г сиру твердих сортів, сіль і мелений чорний перець, ну і також рослинна олія для смаження відбивних.
Кожне куряче філе необхідно розрізати вздовж на дві або три частини (залежно від товщини шматочка м'яса), після чого обережно відбити, а після посипати сіллю і перцем. яйця злегка збити і змішати з майонезом, соєвим соусом і крохмалем. твердий сир слід натерти на середньої або дрібної тертці і викласти в окрему тарілочку. Відбиті скибочки курятини потрібно спочатку вмочити в кляр, після чого обваляти в натертому сирі, причому цю процедуру по черзі слід повторити три рази, ну а потім викладати відбивні на розігріте на сковороді олію і обсмажувати з обох боків до отримання красивого золотистого кольору скоринки.