Главная » Статьи » Рецепти

Як готується гусяча печінка з журавлиною, родзинками і вишнею?
Дане блюдо можна назвати щонайменше оригінальним і незвичайним, адже гусяча печінка тушкована разом з сушеними ягодами або іншими сухофруктами має досить цікавим і навіть пікантним смаком і незвичайним і дуже привабливим ароматом, до того ж готове блюдо виходить ще досить привабливим з виду, тобто осолодить не тільки смак, але і погляд!
Продуктів для приготування цієї страви потрібно не так вже й багато - вам знадобиться таке: 300 г гусячої печінки, одна цибулина шалот, 50 грамів сушеної журавлини, 50 грамів сушеної вишні, 50 грамів родзинок, половина столової борошна, 50 мл білого столового вина, а також рослинну олію, сіль і перець за смаком.

Готується печінка запропонованим рецептом дуже просто і легко, а в результаті виходить три порції смачної страви.
Гусячу печінку слід ретельно промити, а потім обсушити і порізати на невеликі шматочки, потім присипати невеликою кількістю борошна і перемішати. Цибулину шалот потрібно порізати півкільцями і обсмажити на добре розігрітому рослинному маслі. Коли цибуля набуде красивий золотистий відтінок до нього на сковорідку необхідно буде додати печінку і готувати на сильному вогні три-чотири хвилини, постійно перемішуючи суміш.
Далі нагрівання потрібно зменшити, залити цибулю і печінку сухим вином і додати туди ж всі сухофрукти (до речі, сухофрукти можна вибрати і інші), після чого гасити все це під кришкою протягом 10-15 хвилин.
Подавати блюдо гарячим, посипавши свіжою зеленню.
Категория: Рецепти |
| Теги: блюдо, печінку
Варення з чорноплідної горобини (рецепт)
Яловичина тушкована по-провансальски
Як спекти сирні палички?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: