Самою головною принадою пропонованого в даній статті рецепта апетитного, дуже смачного і ароматного десерту - горіхового торта, є простота приготування, а також продуктового складу ласощів, адже в рецепті не використовується ні борошно, вершкове масло або маргарин... Ну а щоб приготувати це дивно простий, але володіє чудовим насиченим горіховим смаком тортик вам знадобиться буквально п'ять-десять хвилин вільного часу і наступні інгредієнти: 200-грамова упаковка горіхів фундука (вже мелених), три курячих яйця, одна чайна ложечка розпушувача для тіста і приблизно 80 грамів цукрового піску, а також крем - небудь суміш вареного згущеного молока з вершковим маслом, або розтоплений шоколад.
Подрібнені горіхи необхідно змішати з сирими яйцями до отримання однорідної маси, після чого додати в тісто розпушувач і цукор, ну і знову ретельно перемішати. Отриману масу викласти в попередньо змащену жиром і присипану борошном форму (об'ємом один літр), ну і випікати в розігрітій духовій печі до готовності (можна також готувати торт в мікрохвильовці). Готову випічку злегка остудити і потім щедро змастити розтопленим шоколадом або вареним згущеним молоком (або яким-то ще кремом за вашим вибором).