Виявляється булочки можна спекти навіть без використання таких здавалося б абсолютно необхідних для їх приготування інгредієнтів, як яйця і дріжджі, при цьому випічка вийде дуже смачною і соковитою, до того ж її приготування потребує зовсім небагато часу. Список необхідних складових: приблизно 350 грамів пшеничного борошна, дві чайні ложки розпушувача для тіста, 300 мл натурального йогурту (також можна використовувати кефір або негусту сметану), дві чайних ложки цукрового піску, півтори чайних ложки солі і одна столова ложка рослинної олії.
Пшеничне борошно необхідно просіяти, а потім змішати з розпушувачем, сіллю і цукром. В підходящу миску вилити йогурт (кефір або сметану) і змішати зі столовою ложкою рослинного масла, після чого поступово додати в отриману масу підготовлену раніше сипку суміш і замісити м'яке тісто. Тісто слід розділити приблизно на 8-10 однакових частин, сформувати з них округлої форми булочки і викласти на застелений промасленим папером деко. Випікати булочки потрібно в попередньо розігрітій до 220 градусів духовий печі близько 15-20 хвилин (випічка повинна придбати рум'яний золотистий відтінок). Щоб урізноманітнити смак такий випічки, в тісто можна додавати різні компоненти по вашому розсуду - подрібнену зелень і пряні трави, кунжут або мак, ваніль, сухофрукти...