Главная » Статьи » Рецепти

Млинці на молоці
Млинці на молоці можна подавати як окрему страву, зі згущеним молоком або варенням, медом або сметаною. Тісто для млинців замішується за лічені хвилини, а випікати млинці бажано на спеціальній сковороді - млинцевої. Вона має тонкі бортики і керамічну внутрішню поверхню, що попереджає пригорання. Пропонуємо вашій увазі десять найкращих рецептів приготування млинців, схвалених мільйонами кулінарів по всьому світу.
Млинці тонкі (найпростіший рецепт)
Інгредієнти: дві склянки гарячої кип'яченої води, дві склянки молока, два яйця і два з чвертю склянки борошна. Плюс щіпка солі і дві столові ложки цукру, чайна ложка соди або розпушувача, дві столових ложки соняшникової олії.
Як готувати: першим ділом змішати яйця і цукор, влити молоко і окріп, інтенсивно збиваючи вже наявні інгредієнти. Потім у рідку масу всипається борошно з розпушувачем (або сода з оцтом) і олія рослинна. Тісто досить густе, можна випікати млинці тонкі, якщо наливати лише половину ополоника в сковорідку, і товстенькі, якщо вливати цілий ополоник. Млинці смажаться з двох сторін і подаються з медом.

Млинці на молоці тонкі
Інгредієнти: три яйця і літр теплого коров'ячого молока, дві чайні ложки цукру і одна чайна ложка солі, десять столових ложок борошна і дві столові ложки рослинної олії.
Приготування: яйця і молоко змішуються віночком, далі борошно просіюється, додається сіль, цукор і масло. Тісто збивається віночком до тих пір, поки не залишиться жодної грудочки. Після цього тісто має постояти пів години. Потім на розігрітій сковороді смажаться тонкі млинчики. Виходить їх багато, такі млинці чудово підходять для завертання будь начинки.

Ефектні зелені млинці (з кропом)
Продукти: літр молока, два яйця, одинадцять столових ложок борошна, чайна ложка цукру, чайна ложка солі, рослинної олії, дві столові ложки, пучок кропу.
Як готуються млинці: перемішати віночком сіль, цукор, яйця і молоко. Всипається просеянная борошно. В отримане тісто додається масло і дрібно нарізаний промитий кріп. Тісто виходить зеленим, рідким. Далі смажаться тонкі млинчики. Дуже гарні й неймовірно смачні! Добре поєднуються з оселедцем і картопляним пюре.

Старовинні млинці (молоко і дріжджі)
Інгредієнти: їдальня ложка (без гірки) сухих дріжджів, три з чвертю склянки борошна, чотири яйця, пів склянки рослинного масла, пів склянки манки; чайна ложка солі чотири чайних ложки цукру, один літр молока.
Як готувати: змішуються тепле молоко, цукор, сіль і дріжджі, потім ця опара залишається на годину. Через годину додаються борошно, яйця та олію соняшникову, плюс суха манна крупа. Віночком або міксером замішується тісто. Тісто середньої густоти виходить. Його слід залишити ще на годину теплі. Потім потрібно перемішати протягом хвилини і можна випікати млинці. Готові млинці виходять в дірочку, печуться вони дуже швидко, до сковороді тісто не пристає.

Ажурні млинці (молоко і кефір)
Продукти: півлітра кефіру і стільки ж молока, два повних склянки борошна і три яйця, рослинного масла дві ст. ложки, стільки ж цукру, чайна ложка соди, пів чайної ложки солі.
Приготування: кефір злегка підігрівається і в нього висипається сода і сіль, перемішується віночком. Далі вливається підігріте молоко і масло рослинне. Всипається просеянная борошно, цукор, вбивають по одному яйця. Тісто виходить повітряне, з бульбашками (сода з кефіром діє). Випікаються млинці тонкі, кожен раз сковороду рекомендується змащувати олією. Тісто, при бажанні, можна приготувати заздалегідь і зберігати в холодильнику до п'яти годин.

Млинці "Буржуйські"
Продукти: дев'ять - десять яєць, один літр молока, 23 столові ложки борошна, дві столові ложки цукру, щіпка солі, три столові ложки соняшникової олії (без запаху) і один пакетик ванільного цукру.
Приготування: всі продукти змішуються в будь-якій послідовності блендером. Олія соняшникова додається в самому кінці. Налисники смажать на розпеченій сковороді, маслом дно сковороди не змащується.

Млинці дуже смачні
Знадобиться: півлітра молока, три курячих яйця, двісті гр. борошна, їдальня ложка цукру, щіпка солі і рослинної олії дві столові ложки. Соди харчової чайна ложка + трохи оцту.
Готуємо: міксером збити цукор з яйцями і рослинним маслом, потім додати борошно і гашену соду. Дайте тісту млинців постояти п'ять хвилин і випікайте будь-по товщині млинці. У тісто можна додати корицю або ж ваніль.

дріжджові Млинці на молоці (рецепт)
Інгредієнти: 400 гр. борошна і 750 мл молока, свіжих дріжджів 20 гр. і 1 ст. ложка цукру, дрібка солі, 100 гр. масла розтопленого і три яйця. Масло рослинне для смаження.
Готуємо: молоко необхідно підігріти і додати в нього цукор, дріжджі, дрібку солі і половину норми борошна. Опара перемішується і ставиться на годину в тепло. Потім по черзі додаються всі залишилися інгредієнти, збиваються міксером. Готове тісто має постояти пів години - годину. Далі можна випікати млинці.

Млинці на молоці традиційні
Продукти: стакан молока і склянку борошна, два великих курячих яйця і по одній столовій ложці рослинного масла і цукру.
Приготування: спочатку змішуються всі рідкі інгредієнти, потім додається борошно. Млинці виходять тонкі, смачні, ідеальні для завертання солодкої начинки.

Млинці на молоці - класичний рецепт
Знадобляться такі продукти: півлітра молока, два яйця, дві ложки олії і одну склянку борошна, дві ложки цукру і солі щіпка.
Як готуються: молоко гріється, додаються борошно, яйця, масло і цукор з сіллю. Тісто перемішується протягом трьох хвилин віночком, потім воно повинне постояти деякий час в теплі. Випікайте млинці, змащуючи сковорідку олією після випічки кожного млинчика.

З млинцями розібралися, тепер можна поговорити і про начинку.
Начинка для млинців буває солодкою і не солодкої (м'ясо, сир і ковбаса, консервована риба тощо). Для приготування солодкої начинки ідеально підходить сир і сирну масу. Як готується маса: подрібніть сир з цукром і ваніллю, в самому кінці додайте нарізану курагу і родзинки. Начинку викладайте на край млинця і згортайте його рулетом. Замість сиру можна взяти банан і масло. Роздавити вилкою банан і змішати його з холодним! маслом, отриманою начинкою нафарширувати млинці. Виходить дуже ситно і по-справжньому смачно, навіть вишукано.

Для приготування м'ясної начинки подрібніть блендером сире м'ясо, обсмажте фарш з нарізаною ріпчастою цибулею до готовності. Готовий пожаренный фарш викладайте по столовій ложці на млинець і завертайте.
Грибна начинка готується наступним чином: нарізати свіжі грибочки кубиками, ріпчасту цибулю соломкою. На розігрітій сковорідці смажаться цибулю і грибы.На середину млинця укладається грибна начинка, зверху посипається тертим сиром (будь-який сорт твердого сиру), далі блін згортається мішечком і в якості "зав'язки" використовується зелений пір'яний цибулю. Такий фарширований блін прикрасить будь-який святковий стіл. Презентабельно і дуже смачно!

Млинцевий торт з яблуками і корицею
Для приготування такого тортика знадобляться не менше п'ятнадцяти штук млинців, яблука свіжі, кориця, згущене молоко. Млинці ви можете спекти, використовуючи будь-який з вище описаного рецепта. Для начинки потрібно зварити згущене молоко, вона повинна придбати красивий шоколадний відтінок, яблучка слід дрібно нарізати і злегка припустити на сковороді у вершковому маслі. Розм'якшені шматочки яблук посипаються корицею в самому кінці і перемішуються.

Торт викладається так: на плоске блюдо викладайте перший млинець. Змастіть його тонким шаром вареного згущеного молока. Злегка присипте подрібненими волоськими горішками. На перший млинець укладається другий. Знову йде тонкий шар згущеного молока і трохи горішків. Так викладаються всі млинці. На самий верх торта розподіляються рівномірно яблучка з корицею. Такий млинцевий торт можна подавати до столу відразу ж.

Закусочні млинці (гостра начинка)
Печуться млинці тонкі, для цього підходить будь-який із запропонованих рецептів, потім кожен млинець змащують тонким шаром майонезу з часником (видавити часник майонез), далі сир і солоні огірочки труться на тертку. У центр змащеного млинця укладається тертий сир тертий огірок. Млинець згортається в рулет. Кожен згорнутий в рулет блін розрізається на дві частини. Нарізані рулети викладаються красиво на салатні листя.

Сподіваємося, що наші рецепти знадобляться вам і ви будете регулярно радувати своїх гостей і рідних людей смачними млинцями на молоці.
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 3 | Теги: яйця, млинці
Макарони в буряковому соусі (рецепт)
Як приготувати сирний суп з креветками?
Як готувати млинці дієтичне?
Всего комментариев: 1
1 MichaelCam  
SpeedyIndex - service for fast indexing of links in Google.
First result in 48 hours. 200 links for FREE.
https://t.me/SpeedyIndexBot?start=5990250614

Ім`я *:
Email *:
Код *: