Основні відмінні особливості даного страви, це велика кількість помідор, томатного соусу, свіжої зелені та яєць. Яєчню по-грузинськи можна готувати з додаванням будь-яких овочів, завжди виходить неймовірно смачно! Отже, почнемо приготування з нарізки промитих помідорів, болгарського перцю і цибулі ріпчастої. Все нарізаємо середньої величини соломкою. Помідори кубиками дрібнити, все одно в процесі термообробки вони перетворяться в томатний "супчик".
Нарізані болгарські перці і ріпчасту цибулю злегка обсмажуємо в рослинному маслі. Після додаємо помідори і сіль + перець мелений. Накриваємо сковорідку кришкою і даємо помідорів рясно пустити сік.
Через сім - десять хвилин у сковорідку можна забивати яйця. Вбиваємо їх, знову додаємо сіль (тільки на яйця), накриваємо кришкою і продовжуємо смажити. У самому кінці додаємо зелень. Яєчня по-грузинськи не перевертається! Подається прямо в сковорідці!
Зверху готову страву слід рясно посипати свіжою нарізаною зеленню (кінза, кріп, петрушка і базилік). Приємного апетиту!
|