Главная » Статьи » Рецепти

Капустяні конвертики в клярі
Начинкою в конвертиках будуть сир і шинка. Але можна зробити їх з іншими м'ясними продуктами - відварною куркою або м'ясом, вареною ковбасою або додати смажені гриби.

Для кляру знадобляться такі продукти: одне яйце, 300 мл холодної води, борошно, сіль, чорний мелений перець, спеції - за смаком.
Крім цього - капустяне листя, твердий сир, будь-які м'ясні продукти, сіль і перець, пучок свіжого кропу (якщо є), рослинна олія.

З капустяного листя зрізаємо товсті прожилки, опускаємо листя в киплячу подсоленую воду і варимо кілька хвилин. Як тільки листя стануть м'якими - дістаємо шумівкою, викладаємо в друшляк, даємо стекти воді.
Сир тремо на тертці, дрібно ріжемо шинку. Змішуємо з дрібно нарізаним кропом, якщо потрібно - приправляємо перцем. На кожен листочок капусти викладаємо начинку, загортаємо його конвертиком, злегка приминаем руками.
Для кляру збиваємо яйце зі спеціями і сіллю, вливаємо воду. Додаємо борошно, щоб тісто було як на оладки.
В сковорідці розігріваємо масло. Вмочуємо конвертики в кляр і обсмажуємо з усіх боків до рум'яного кольору.
Категория: Рецепти |
| Теги: листя, сир
Як приготувати чудову закуску «Помідори з сиром»?
У чому секрет приготування люля-кебаб ?
Як приготувати ситний сніданок
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: