Главная » Статьи » Рецепти |
Капустяні конвертики в клярі
Начинкою в конвертиках будуть сир і шинка. Але можна зробити їх з іншими м'ясними продуктами - відварною куркою або м'ясом, вареною ковбасою або додати смажені гриби. Для кляру знадобляться такі продукти: одне яйце, 300 мл холодної води, борошно, сіль, чорний мелений перець, спеції - за смаком. Крім цього - капустяне листя, твердий сир, будь-які м'ясні продукти, сіль і перець, пучок свіжого кропу (якщо є), рослинна олія. З капустяного листя зрізаємо товсті прожилки, опускаємо листя в киплячу подсоленую воду і варимо кілька хвилин. Як тільки листя стануть м'якими - дістаємо шумівкою, викладаємо в друшляк, даємо стекти воді. Сир тремо на тертці, дрібно ріжемо шинку. Змішуємо з дрібно нарізаним кропом, якщо потрібно - приправляємо перцем. На кожен листочок капусти викладаємо начинку, загортаємо його конвертиком, злегка приминаем руками. Для кляру збиваємо яйце зі спеціями і сіллю, вливаємо воду. Додаємо борошно, щоб тісто було як на оладки. В сковорідці розігріваємо масло. Вмочуємо конвертики в кляр і обсмажуємо з усіх боків до рум'яного кольору. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |