Главная » Статьи » Рецепти

Як зробити квашену капусту з болгарським перцем?
Квашена капуста набагато корисніше маринованої і навіть свіжою. А якщо до неї ще додати солодкий болгарський перчик - вітамінна цінність цієї страви тільки зростає.
Що знадобиться для приготування
Велика головка білокачанної капусти
Дві - три морквини
Дві цибулини
Два - три солодких болгарських перцю
10-15 горошин чорного перцю
Два - три лаврових листочка
Три - п'ять горошин запашного перцю

Для розсолу

800 мл води кімнатної температури
Дві столові ложки солі
Столова ложка цукру

Приготування

Капусту тонко нашаткувати у велику простору посуд (каструлі або тазик), моркву натерти на крупній тертці, перець нарізати брусочками, цибулю - тонкими півкільцями. Додати лаврушку і за бажанням приправити перцем-горошком.
В банку налити воду кімнатної температури, додати сіль і цукор. Розмішувати до повного розчинення.
Капусту складати в банки, утрамбовувавши, але сильно м'яти не потрібно! До верху не наповнювати. Залити підготовленим розсолом, під банку поставити глибоку тарілку. Прикрити горло банки марлею чи рушником і поставити на два - три дні в тепле місце. Як тільки капуста перестане бродити, закрити кришкою і прибрати в холодильник.
Категория: Рецепти |
| Теги: кімнатної, Капуста
Як приготувати млинці
Чим найкраще фарширувати яйця?
Як готується гостра сальса?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: