Главная » Статьи » Рецепти |
Як зробити квашену капусту з болгарським перцем?
Квашена капуста набагато корисніше маринованої і навіть свіжою. А якщо до неї ще додати солодкий болгарський перчик - вітамінна цінність цієї страви тільки зростає. Що знадобиться для приготування Велика головка білокачанної капусти Дві - три морквини Дві цибулини Два - три солодких болгарських перцю 10-15 горошин чорного перцю Два - три лаврових листочка Три - п'ять горошин запашного перцю Для розсолу 800 мл води кімнатної температури Дві столові ложки солі Столова ложка цукру Приготування Капусту тонко нашаткувати у велику простору посуд (каструлі або тазик), моркву натерти на крупній тертці, перець нарізати брусочками, цибулю - тонкими півкільцями. Додати лаврушку і за бажанням приправити перцем-горошком. В банку налити воду кімнатної температури, додати сіль і цукор. Розмішувати до повного розчинення. Капусту складати в банки, утрамбовувавши, але сильно м'яти не потрібно! До верху не наповнювати. Залити підготовленим розсолом, під банку поставити глибоку тарілку. Прикрити горло банки марлею чи рушником і поставити на два - три дні в тепле місце. Як тільки капуста перестане бродити, закрити кришкою і прибрати в холодильник. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |