Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати салат "Полуничка"?
Звичайно ж, полуницею в цьому салатик навіть і не пахне, але походження такого цікавого назви стає зрозумілим варто тільки поглянути на готову страву - салат оформлений у вигляді полуниці, тому виходить дуже красивим і ошатним. Ну а ще одним з переваг салату "Полуничка" є його чудовий смак, дуже насичений і разом з цим весняний.
Необхідні для приготування салату "Полуничка" інгредієнти: 250-300 грамів відвареної курячої грудинки, 200 г печериць, дві-три столові ложки рослинної олії (для смаження), одна середня ріпчаста цибулина, 150 г сиру твердих сортів, один свіжий огірок, 300 грамів свіжих помідорів, п'ять столових ложок майонезу, сіль за смаком.

Спочатку потрібно підготувати продукти: куряче м'ясо і очищений ріпчасту цибулину дрібно порізати; твердий сир натерти на дрібній тертці; ретельно вимиті печериці нарізати невеликими скибочками і обсмажити до готовності на рослинному маслі; Помідори вимити і порізати на маленькі шматочки.
На плоске блюдо викладати шарами у формі полуниці спочатку шар вареного курячого філе і подрібненого лука, який необхідно змастити майонезом і злегка посолити, потім шар дрібно натертого сиру і обсмажені гриби, знову майонез, ну а зверху слід викласти шар подрібнених помідорів.
Ну і вже готовий салат прикрасити свіжим огірочком, вирізавши з нього подобу листочків "полуниці".
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 3 | Теги: шар, полуничка
Шоколадні яйця
Піца Кальцоне на бездрожжевом тесті
Качка, запечена з яблуками і картоплею
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: