Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати пісний салат?
Хоча найсуворіший Піст позаду, салат не втрачає своєї актуальності. Він дає можливість прилаштувати залишки грибів, квасолі, його можна готувати і на обід, і на вечерю не переживаючи з приводу калорійності страви – вона дуже невелика. Ось рецепт:
Необхідні продукти

Свіжі гриби (можна приготувати з печерицями)
Картоплю
Мариновані огірки
Ріпчасту цибулю
Зелена цибуля
Сіль і перець за смаком
Рослинна олія

Приготування

За браком часу квасоля для салату можна взяти консервовану, але все ж краще використовувати відварну. Для цього її потрібно замочити в холодній воді на кілька годин (або на ніч) і потім відварити до готовності. Солити квасоля потрібно в кінці приготування, інакше вона буде жорсткою.
Гриби нарізати скибочками і обсмажити в олії. Добавити нарізану півкільцями цибулю і теж обсмажити до золотистого кольору. Картоплю відварити в мундирі, остудити, очистити і нарізати кубиками. Такими ж невеликими кубиками нарізати огірки.
Всі продукти змішати, посолити і поперчити, заправити олією. Зверху посыпть дрібно нарізаною зеленою цибулею. Виходить дуже смачний, ситний і пісний салат.
Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: обсмажити, салат
Як красиво оформити сніданок
Як готується гостра сальса?
Як зробити шоколадно-кокосовий рулет без випічки?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: