Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати пісний салат?
Хоча найсуворіший Піст позаду, салат не втрачає своєї актуальності. Він дає можливість прилаштувати залишки грибів, квасолі, його можна готувати і на обід, і на вечерю не переживаючи з приводу калорійності страви – вона дуже невелика. Ось рецепт: Необхідні продукти Свіжі гриби (можна приготувати з печерицями) Картоплю Мариновані огірки Ріпчасту цибулю Зелена цибуля Сіль і перець за смаком Рослинна олія Приготування За браком часу квасоля для салату можна взяти консервовану, але все ж краще використовувати відварну. Для цього її потрібно замочити в холодній воді на кілька годин (або на ніч) і потім відварити до готовності. Солити квасоля потрібно в кінці приготування, інакше вона буде жорсткою. Гриби нарізати скибочками і обсмажити в олії. Добавити нарізану півкільцями цибулю і теж обсмажити до золотистого кольору. Картоплю відварити в мундирі, остудити, очистити і нарізати кубиками. Такими ж невеликими кубиками нарізати огірки. Всі продукти змішати, посолити і поперчити, заправити олією. Зверху посыпть дрібно нарізаною зеленою цибулею. Виходить дуже смачний, ситний і пісний салат. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |