Главная » Статьи » Рецепти

Як зварити смачну домашню згущенку?
>Напевно, багато хто з нас помітили, що згущене молоко, яке продається в супермаркетах і магазинах, вже давно «не та». Ні смак, ні колір цієї згущеного молока не відповідає тому продукту, який продавався раніше в Радянському Союзі. Ми не будемо стверджувати, що домашня згущене молоко краще радянської, але вона хоча б зроблена з натуральних компонентів. І, до речі, досить смачна.
Інгредієнтів вам знадобиться всього три: цукрова пудра (500 грам), свіже молоко 375 мл, вершкове масло-40 грам.

Рецепт приготування не так вже складний, але вимагає від вас терпіння. Візьміть каструлю з високими стінками, вилийте туди молоко, додайте трохи олії і просіяного цукрової пудри.

Поставте на слабкий вогонь каструлю і помішуйте до тих пір, поки масло з пудрою не розчиняться. Після цього переставте на середній вогонь і доведіть до кипіння. Як тільки рідина закипить, варити 10 хвилин, постійно помішуючи.

Далі отриману суміш остудити, вилити в баночку або іншу ємність і поставити в холодильник на ніч. Навіть якщо згущене молоко здасться вам рідкуватий, не переживайте - при охолодженні вона загусне.
Категория: Рецепти |
| Теги: згущене, молоко
Як спекти ветчинно-кабачковий кекс?
Як приготувати пишні млинці?
Зрази телячі з шинкою або копченою грудинкою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: