Главная » Статьи » Рецепти |
Як запекти яловичину з коньяком?
Дуже цікавий рецепт. М'ясо попередньо маринується в коньяку, змішаному з вином, і після цього запікається в духовці. Обов'язково потрібно додати попередньо обсмажений шпик. Що знадобиться для приготування Кілограм яловичини 50 грам копченого шпику Чотири морквини Три цибулини Два стебла цибулі-порею Кілька часточок часнику Пучок петрушки Столова ложка сухого червоного вина 250 мл коньяку Дві столових ложки рослинного масла Чотири столові ложки томатної пасти 100 мл. вершків Один лавровий листок Чайна ложка чебрецю Чорний мелений перець і сіль за смаком Приготування М'ясо вимити, обсушити, покласти в простору каструлю і залити коньяком. Додати дрібно нарізану цибулю і часник, нарізану кружальцями моркву і кільця цибулі-порею. Присипати меленим чебрецем, покласти лавровий лист. Змішати червоне сухе вино з томатною пастою. Влити в каструлю з м'ясом. Накрити і прибрати в прохолодне місце (холодильник) на добу. Після цього вийняти м'ясо з маринаду, залишити щоб стікала рідина. Шпик нарізати невеликими кубиками, обсмажити в казані. Покласти в казан м'ясо. Обсмажити з усіх боків до рум'яної скоринки. Вилити маринад, в якому витримувалося м'ясо, поставити казан в духовку і запікати м'ясо на невеликому вогні до готовності. Подавати м'ясо з соусом, посипавши зеленню петрушки або кропу. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |