Список необхідних для порогу інгредієнтів: упаковка замороженого тіста для піци, чотири посередній моркви, 250 г зеленої спаржі, 200 г козячого сиру, 125 грамів молока, три курячих яйця, 250 г цвітної капусти, сіль і перець. Спосіб приготування пирога: Магазинне заморожене тісто необхідно спочатку розморозити. Моркву розрізати на четвертинки. Спаржу очистити від шкірки, зрізати кінці, розрізати уздовж стебла. Цвітну капусту розділити на суцвіття і поставити варити разом з морквою в підсоленій воді протягом восьми хвилин, через дві хвилини після початку варіння додати вариться спаржу. Форму для випікання, попередньо змащену жиром, заповнити розкатаним тестом. По поверхні тіста рівномірно розподілити варені овочі. Козячий сир розім'яти і змішати з молоком і курячими яйцями, додати сіль і перець. Полити цією сумішшю овочі. Форму поставити в розігріту до 180 градусів духовку і запікати протягом півгодини.