Главная » Статьи » Рецепти |
Як спекти печиво з начинкою з яблук?
Мінімум тіста і максимум начинки - думаю, що такий рецепт обов'язково припаде до смаку любителям яблучної випічки. Яблука в цьому рецепті не втручаються в тісто, а йдуть у вигляді начинки з великих часточок або половинок. Можна брати і солодкі, і з кислуватим смаком. Необхідні продукти 450 грам борошна (три склянки) 200 грам маргарину Склянку сметани Половина чайної ложки соди (погасити оцтом) Три - чотири столові ложки цукру Щіпка солі 14 яблук невеликого розміру Приготування Борошно просіяти, натерти у неї маргарин (або нарізати шматочками), розтерти руками до стану дрібної крихти. Покласти сметану, цукор, сіль, погашену соду і швидко замісити м'яке тісто. Скачати його в кулю, загорнути в плівку і прибрати на дві години в холодильник. Яблука розрізати навпіл. Видалити серединку, зчистити шкірку. Тісто розділити на 28 шматочків, скачати з них кульки. Кожен кульку розгортаємо в коржик, в серединку кладемо половинку яблука зрізом вгору. Піднімаємо краї тіста, загортаємо на яблука, защипуємо. Деко застеляємо папером для випічки викладаємо печиво швом вниз. Змащуємо білком або посипаємо цукром, наколюємо виделкою і ставимо в гарячу духовку. Випікати при температурі 180 градусів близько півгодини до рум'яного кольору. Готове печиво остудити і посипати цукровою пудрою. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |