Главная » Статьи » Рецепти

Як спекти печиво з начинкою з яблук?
Мінімум тіста і максимум начинки - думаю, що такий рецепт обов'язково припаде до смаку любителям яблучної випічки. Яблука в цьому рецепті не втручаються в тісто, а йдуть у вигляді начинки з великих часточок або половинок. Можна брати і солодкі, і з кислуватим смаком.
Необхідні продукти
450 грам борошна (три склянки)
200 грам маргарину
Склянку сметани
Половина чайної ложки соди (погасити оцтом)
Три - чотири столові ложки цукру
Щіпка солі
14 яблук невеликого розміру
Приготування

Борошно просіяти, натерти у неї маргарин (або нарізати шматочками), розтерти руками до стану дрібної крихти. Покласти сметану, цукор, сіль, погашену соду і швидко замісити м'яке тісто. Скачати його в кулю, загорнути в плівку і прибрати на дві години в холодильник.
Яблука розрізати навпіл. Видалити серединку, зчистити шкірку. Тісто розділити на 28 шматочків, скачати з них кульки. Кожен кульку розгортаємо в коржик, в серединку кладемо половинку яблука зрізом вгору. Піднімаємо краї тіста, загортаємо на яблука, защипуємо.
Деко застеляємо папером для випічки викладаємо печиво швом вниз. Змащуємо білком або посипаємо цукром, наколюємо виделкою і ставимо в гарячу духовку. Випікати при температурі 180 градусів близько півгодини до рум'яного кольору. Готове печиво остудити і посипати цукровою пудрою.
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, Яблука
Як приготувати домашні цукерки "Україна"?
Як приготувати річний холодний борщ на буряковому квасі?
Як приготувати смачну макаронну запіканку?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: