Главная » Статьи » Рецепти |
Як спекти печиво з абрикосовим джемом?
У печива приємний цитрусовий смак, який дуже добре поєднується з кисленьким абрикосовим джемом. Його можна замінити будь-яким повидлом або навіть вареним згущеним молоком, то тоді потрібно трохи зменшити кількість цукру в тісті. Що знадобиться для приготування 100 грам вершкового масла 100 грам цукру Пакетик ванільного цукру Одне яйце 100 мл. молока 250 грам борошна Столова ложка апельсинового соку Чайна ложка розпушувача Джем, повидло або варена згущене молоко Приготування Масло заздалегідь дістаньте з холодильника, молоко трохи підігрійте. Всі продукти мають бути кімнатної температури. М'яке масло розітріть з цукром, ванільним цукром і яйцем і добре збийте міксером до кремоподібної консистенції. Додайте апельсиновий сік і борошно з розпушувачем. Вимісіть тісто влийте молоко і розмішайте масу міксером. За консистенцією тісто має вийти як густа сметана. Деко застеліть папером для випічки. Викладайте тісто чайною ложкою, поверхню розрівнюйте, вона повинна виходити плоскою. Поставте в розігріту духовку і випікайте печиво при температурі 180 градусів 10 - 15 хвилин. Вона не повинна темніти, тільки стати злегка рум'яним. Готове печиво зніміть з дека, остудіть і складіть попарно. Серединку змастіть джемом або згущеним молоком. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |