В радянські часи у великих продовольчих магазинах продавався дуже смачний молочний коктейль. Рецептуру приготування цього коктейлю ми сьогодні розкриваємо... Отже, знадобляться молоко, морозиво біле, тобто пломбір, сироп будь-ягідний, молоко, банан і мед (цукор). В блендер або чашу комбайна вливаємо рівно один стакан молока. Додаємо ложку меду або цукру і відправляємо порцію морозива пломбір (один стаканчик, але без самого вафельного стаканчика). Банан очистити і дрібно ламаємо, закидаємо до молока і морозива. Збиваємо три хвилини на найбільшій швидкості.
Смак такого коктейлю придає ягідний сироп. Влийте в коктейль сто п'ятдесят мл будь-якого солодкого насиченого смаку ягідного сиропу (малиновий, персиковий, вишневий, чорно смородиновий і т.д.) і збивайте ще рівно дві хвилини. Після чого розлийте коктейль з двох високих келихах, прикрасьте дрібної шоколадною стружкою або тертої корицею - що більше подобається в десертах. Пити молочний коктейль бажано відразу, оскільки пінка дуже швидко осідає.