Главная » Статьи » Рецепти

Як спекти новорічне печиво "Горіхові віночки"?
Дуже смачне і ошатне печиво.
Список продуктів: чотири крутих яйця, сто п'ятдесят грамів вершкового масла, сіль, цедра від одного лимона, сто п'ятдесят грамів цукру, тертих мускатних горіх, одне сире яйце, половинка чайн. ложки меленого імбиру, двісті двадцять грамів борошна, чайна ложка розпушувача для тіста, сімдесят п'ять грамів мелених волоських горішків. Для прикраси: сімдесят п'ять грамів цукрової пудри, один яєчний білочок, барвники харчові.

Процес приготування:
Варені яйця очищаємо від скорлупок, виймаємо жовтки і протираємо ложечкою через сито. М'яке масло розтираємо з цедрою, цукром , щепоточкой солі, мускатним горіхом на кінчику ножа і імбиром. З'єднайте з жовтками і яйцем. Додаємо горіхи і борошно, просіяне з розпушувачем. Замішуємо тісто, відправляємо на 60 хв. в холодильник.

Розкачуємо тісто до товщини 1/3 см і вирізаємо з тіста колечка. Випікаємо на змащеному деку 10 хв. при 175 гр.

Коли печиво охолоне, прикрашаємо його. Розтираємо половину білка і цукрову пудру. Частина глазурі фарбуємо червоним барвником, а частина желтым.Кондитерским шприцом малюємо червоні бантики, а контури оформляємо жовтим.
Категория: Рецепти |
| Теги: від, Печиво
Як готуються картопляні палички з сиром?
Що приготувати на обід
Обсыпной полуничний пиріг
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: