Главная » Статьи » Рецепти

Як спекти линцер-торт?
Популярний австрійський торт. Сам рецепт був винайдений триста років тому. Остаточний варіант був запропонований Іоганном Конрадом Фогелем, баварським кондитером, що оселилися в Лінці. Для приготування торта нам потрібно:
двісті грамів цукрової пудри;
двісті грамів вершкового масла;
три яйця;
половинка лимона;
чайна ложечка кориці і трохи гвоздики;
сто тридцять грамів лісових горішків або мигдалю (меленого);
сорок грамів тертого мигдалю;
вафлі;
двісті грамів борошна;
пакетик розпушувача;
сто п'ятдесят г джему з червоної смородини;
одне яйце;
ваніль;

Збиваємо спеції, цукрову пудру, ваніль і масло, по одному додаючи яйця. Борошно змішати з розпушувачем і просіваємо через сито кілька раз.Соединяем борошно з лісовими горіхами та мигдалем і обережно вбиваємо в масло. З двох третин отриманої маси робимо підставу для торта, потім викладаємо вафлі, зверху змащуємо джемом. Решту масу кладемо в кондитерський мішечок і прикрашаємо верх тортика і його боки. Пензликом змащуємо торт збитим яйцем і прикрашаємо тертим мигдалем.
Випікаємо в духовці 60 хв (прогрів середній).
Категория: Рецепти |
| Теги: змащуємо, двісті
Як приготувати незвичайні котлети з курятини і овочів?
Рецепт смачного швидкого торта
Виноградне желе
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: