Главная » Статьи » Рецепти |
Як спекти линцер-торт?
Популярний австрійський торт. Сам рецепт був винайдений триста років тому. Остаточний варіант був запропонований Іоганном Конрадом Фогелем, баварським кондитером, що оселилися в Лінці. Для приготування торта нам потрібно: двісті грамів цукрової пудри; двісті грамів вершкового масла; три яйця; половинка лимона; чайна ложечка кориці і трохи гвоздики; сто тридцять грамів лісових горішків або мигдалю (меленого); сорок грамів тертого мигдалю; вафлі; двісті грамів борошна; пакетик розпушувача; сто п'ятдесят г джему з червоної смородини; одне яйце; ваніль; Збиваємо спеції, цукрову пудру, ваніль і масло, по одному додаючи яйця. Борошно змішати з розпушувачем і просіваємо через сито кілька раз.Соединяем борошно з лісовими горіхами та мигдалем і обережно вбиваємо в масло. З двох третин отриманої маси робимо підставу для торта, потім викладаємо вафлі, зверху змащуємо джемом. Решту масу кладемо в кондитерський мішечок і прикрашаємо верх тортика і його боки. Пензликом змащуємо торт збитим яйцем і прикрашаємо тертим мигдалем. Випікаємо в духовці 60 хв (прогрів середній). | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |