Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати запіканку з риби?
Для запіканки беріть саму дешеву рибу, наприклад, добре підійде філе пангасіуса.
Необхідні продукти
Кілограм рибного філе
200 грам сухого рису
Одна - дві цибулини
150 грам натурального йогурту без добавок
100 грам твердого сиру
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Свіжа зелень (за бажанням)
Рослинна олія
Приготування

Рибу наріжте невеликими шматочками. Посоліть і поперчіть, залиште на півгодини - нехай вона просочується поки готуються інші інгредієнти.
Відваріть рис до готовності. Цибуля дрібно наріжте, обсмажте до рум'яного кольору в невеликій кількості рослинного масла. Змішайте з рисом. Дрібно наріжте зелень. До рису і цибулі додайте шматочки риби, зелень, все добре розмішайте і залийте йогуртом. Ще раз перемішайте, викладіть у змащену маслом форму для запікання, посипте верх тертим сиром і поставте в розігріту до 200 градусів духовку. Запіканка готується 40 - 45 хвилин.
Цей рецепт можна адаптувати для дієтичного харчування. Виключіть цибулю, перець, рослинна олія або додайте цибулю сирим, не обсмажуючи.
Категория: Рецепти |
| Теги: зелень, наріжте
Овочі в винному соусі по-монастирськи
Фаршировані булочки
Швидкий і смачний салат (рецепт)
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: