Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати запіканку з риби?
Для запіканки беріть саму дешеву рибу, наприклад, добре підійде філе пангасіуса. Необхідні продукти Кілограм рибного філе 200 грам сухого рису Одна - дві цибулини 150 грам натурального йогурту без добавок 100 грам твердого сиру Сіль і чорний мелений перець за смаком Свіжа зелень (за бажанням) Рослинна олія Приготування Рибу наріжте невеликими шматочками. Посоліть і поперчіть, залиште на півгодини - нехай вона просочується поки готуються інші інгредієнти. Відваріть рис до готовності. Цибуля дрібно наріжте, обсмажте до рум'яного кольору в невеликій кількості рослинного масла. Змішайте з рисом. Дрібно наріжте зелень. До рису і цибулі додайте шматочки риби, зелень, все добре розмішайте і залийте йогуртом. Ще раз перемішайте, викладіть у змащену маслом форму для запікання, посипте верх тертим сиром і поставте в розігріту до 200 градусів духовку. Запіканка готується 40 - 45 хвилин. Цей рецепт можна адаптувати для дієтичного харчування. Виключіть цибулю, перець, рослинна олія або додайте цибулю сирим, не обсмажуючи. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |