Главная » Статьи » Рецепти

Обалденная паста з кабачками і зеленим горошком
Дане блюдо, тобто пасту з овочами можна приготувати в двох різних варіантах - окремо приготувати овочевий соус і подавати його разом з приготовленої пастою, ну або ж готувати пасту відразу ж разом з кабачками і зеленим горошком. у даному рецепті якраз пропонується другий варіант приготування страви, який багато хто вважає більш смачним і апетитним.
Для приготування такої страви вам буде потрібно таке: 250 грамів макаронів-тальятелле, дві дрібних молодих кабачка, 100 грамів свіжого зеленого горошку, 120 мл нежирних вершків, 70 грамів вершкового сиру, половинка червоної цибулини середнього розміру, один зубчик часнику, половинка пучка зелені петрушки, одна столова ложка оливкової олії, три столові ложки натертого сиру Пармезан, а також велика сіль і чорний перець.

Пасту-тальятелле необхідно відварити до готовності. Добре вимиті кабачки очистіть від шкірки, розрізати на половинки і видалити насіння, а після цього нарізати півкільцями середньої товщини. Зелень петрушки потрібно дрібно нарізати, цибулю порізати тонкими півкільцями, зубчик часнику почистити.
У глибокій сковороді слід розігріти оливкове масло і обсмажити в ньому до золотавості ціленький часник, після чого прибрати його, а в сковорідку викласти цибулю і приблизно половину всієї кількості подрібненої петрушки і готувати їх близько хвилини. Далі додати в сковороду промитий і висохлий зелений горошок і підготовлені кабачки, ну і продовжувати готувати все разом ще хвилини три-чотири, при цьому постійно перемішуючи овочі.
Після вилити до овочів вершки, викласти туди ж пасту і вершковий сир, приправити все це перцем і сіллю, перемішати і підігрівати ще хвилин п'ять, після чого прибрати з вогню.
Подавати страву слід ще гарячим, посипаючи кожну порцію залишилася петрушкою і тертим пармезаном.
Категория: Рецепти |
| Теги: петрушки, пасту
Як приготувати хрусткі креветки в паніровці з сухарів і пармезану?
Приголомшливо смачні оладки на кефірі
Як приготувати картоплю, запечену з начинкою?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: