Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати запіканку - суфле з куркою і овочами?
Легке і смачне блюдо для всієї родини з доступних продуктів. Особливо буде до речі після рясних і важких для шлунка святкових застіль.
Необхідні продукти
Упаковка замороженої цвітної капусти (або брокколі) - 400 грам
400 грам замороженої стручкової квасолі
Одна велика цибулина
Дві середні морквини
Три - чотири яйця
150 - 200 мл вершків або нежирної сметани
150 грам сиру
Свіжа або сушена зелень петрушки
Сіль і чорний мелений перець, приправи - за все смаком
Рослинне або вершкове масло
Приготування

Курячу грудку відварюємо в невеликій кількості підсоленої води до готовності. В отриманому бульйоні (або просто у воді) спочатку відварюємо цвітну капусту, потім квасоля (варити по п'ять - сім хвилин). Цибулю дрібно нарізати, морквину натерти на тертці, спасерувати в олії. Куряче філе відокремити від кісток, разом з овочами прокрутити через м'ясорубку один - два рази.

Готуємо заливку. Яйця (три штуки) збиваємо зі сметаною або вершками, додаємо 50 грам натертого на дрібній тертці сиру і дрібно нарізану зелень. Солимо, перчимо до смаку, перемішуємо з фаршем.
Форму змащуємо маслом, посипаємо манкою або панірувальними сухарями. Викладаємо підготовлений фарш, зверху посипаємо сиром, ставимо в духовку. Запікаємо при температурі 180 градусів хвилин сорок до золотистої скоринки.
Категория: Рецепти |
| Теги: тертці, (або
Як готується салат "Креветки під шубою"?
Як готуються бісквітні тістечка?
Натуральна ікра баклажанна
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: