Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати запіканку - суфле з куркою і овочами?
Легке і смачне блюдо для всієї родини з доступних продуктів. Особливо буде до речі після рясних і важких для шлунка святкових застіль. Необхідні продукти Упаковка замороженої цвітної капусти (або брокколі) - 400 грам 400 грам замороженої стручкової квасолі Одна велика цибулина Дві середні морквини Три - чотири яйця 150 - 200 мл вершків або нежирної сметани 150 грам сиру Свіжа або сушена зелень петрушки Сіль і чорний мелений перець, приправи - за все смаком Рослинне або вершкове масло Приготування Курячу грудку відварюємо в невеликій кількості підсоленої води до готовності. В отриманому бульйоні (або просто у воді) спочатку відварюємо цвітну капусту, потім квасоля (варити по п'ять - сім хвилин). Цибулю дрібно нарізати, морквину натерти на тертці, спасерувати в олії. Куряче філе відокремити від кісток, разом з овочами прокрутити через м'ясорубку один - два рази. Готуємо заливку. Яйця (три штуки) збиваємо зі сметаною або вершками, додаємо 50 грам натертого на дрібній тертці сиру і дрібно нарізану зелень. Солимо, перчимо до смаку, перемішуємо з фаршем. Форму змащуємо маслом, посипаємо манкою або панірувальними сухарями. Викладаємо підготовлений фарш, зверху посипаємо сиром, ставимо в духовку. Запікаємо при температурі 180 градусів хвилин сорок до золотистої скоринки. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |