Главная » Статьи » Рецепти |
Риба під маринадом
Рибку потрібно готувати заздалегідь, щоб вона постояла 5-6 годин і просочилася маринадом. Маринад по цьому рецепту виходить не дуже гострим, так що любителі гострих страв можуть додати перчику побільше. Ось що знадобиться з продуктів: 500 грам рибного філе (риба будь-яка) Дві цибулини Дві морквини Невеликий корінь петрушки (не обов'язково) Дві столові ложки томатного соусу або кетчупа Столова ложка цукру Половина столової ложки оцту Лавровий лист, перець горошок, чорний мелений перець, сіль - все за смаком Рослинне масло для смаження Чверть склянки води Трохи борошна Спочатку готуємо маринад. Дрібно ріжемо цибулю, моркву тремо на тертці, обсмажуємо спочатку цибулю, потім до нього додаємо моркву. Помішуємо, щоб не пригоріло. Хвилин через п'ять додаємо томатний соус, воду, доводимо до кипіння. Кидаємо всі спеції, кип'ятити п'ять хвилин. Вливаємо оцет, прогріваємо і знімаємо з вогню. Додаємо мелений перець, сіль. Рибу ріжемо порційними шматками, трохи присаливаем і перчимо, обвалюємо в борошні й обсмажуємо в олії. На дно салатника викладаємо трохи маринаду, потім рибу, заливаємо маринадом. Прибираємо в холодильник на 5-6 годин, можна на ніч. Влітку замість томатного соусу в маринад можна додати свіжі помідори. | |
Категория: Рецепти | | |
| Комментарии: 1 | |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |