Главная » Статьи » Рецепти

Як швидко приготувати пиріжки на один укус
Неждано нагрянули гості? Картина цілком відома. Але нічого страшного в цьому немає, використовуючи даний рецепт приготування пиріжків, їх можна зробити за лічені хвилини.
Інгредієнти:

Масло або маргарин – двісті грамів;
Сметана – двісті грамів;
Борошно – чотирнадцять столових ложок.

Процес приготування:

Треба борошно перекласти в миску, потім до неї треба додати нарізане на шматочки масло і розім'яти в крихту. Після цього треба додати сметану і замісити тісто. Воно має бути м'яким, потім поставити його на холод, приблизно хвилин на тридцять.
Після цього треба розкачати тісто в тонкий пласт, приблизно в три міліметри завтовшки і вирізати склянкою кружечки. На кожен кружечок скласти начинку і защипати. Пиріжки викласти на лист, швом вгору. Потім треба помазати жовтком, змішаним з молоком.
Поставити в піч на хвилин двадцять, температуру виставити в сто сімдесят градусів.
Начинку можна класти в пиріжки будь-яку. Такі пиріжки дуже смачно їсти з бульйоном, вони дійсно готуються на один укус.

Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 2 | Теги: пиріжки, Треба
Томатний хліб з сиром
Як приготувати соковиті котлети з кабачком?
Як приготувати татарські пиріжки?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: