Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати запечений сир в паніровці?
Рецепт смаженого сиру в хрусткій паніровці знають багато, і багато дуже люблять це просте і смачне блюдо. Але є і дієтичний варіант панированного сиру, коли він не обсмажується в маслі, а запікається в духовці. Виходить не менш смачно і не так калорійно.
Що знадобиться для приготування

200 грам твердого сиру
Два яйця
Трохи борошна (в оригінальному рецепті - гречана, але можна будь-яку)
Панірувальні сухарі

Приготування

Якщо немає гречаного борошна - вихід можна знайти дуже просто і швидко. Завантажуйте в кавомолку гречану крупу і через хвилину у вас буде гречана мука. Якщо немає кавомолки, тоді краще брати іншу борошно - в блендері крупа недостатньо подрібнюється і виходить крупками. Чи можна зробити борошно в блендері, кухонному комбайні з гречаних пластівців.
Сир потрібно нарізати шматочками завтовшки не менше півсантиметра. В одній мисочці збити яйця з дрібкою солі. В іншій - сухарі, у третій - борошно.
Спочатку обвалюємо сир в борошні, потім в яйці і в сухарях. І знову в яйці і потім знову в сухарях. Викладаємо на деко (його застелити пергаментом) і відправляємо в розігріту до 160 градусів духовку на 15 - 20 хвилин. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: Борошно, сир
Яблучка в сирному тісті
Як приготувати суп з кропивою
Як приготувати капустяну шарлотку?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: