Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати запечений сир в паніровці?
![]() Що знадобиться для приготування 200 грам твердого сиру Два яйця Трохи борошна (в оригінальному рецепті - гречана, але можна будь-яку) Панірувальні сухарі Приготування Якщо немає гречаного борошна - вихід можна знайти дуже просто і швидко. Завантажуйте в кавомолку гречану крупу і через хвилину у вас буде гречана мука. Якщо немає кавомолки, тоді краще брати іншу борошно - в блендері крупа недостатньо подрібнюється і виходить крупками. Чи можна зробити борошно в блендері, кухонному комбайні з гречаних пластівців. Сир потрібно нарізати шматочками завтовшки не менше півсантиметра. В одній мисочці збити яйця з дрібкою солі. В іншій - сухарі, у третій - борошно. Спочатку обвалюємо сир в борошні, потім в яйці і в сухарях. І знову в яйці і потім знову в сухарях. Викладаємо на деко (його застелити пергаментом) і відправляємо в розігріту до 160 градусів духовку на 15 - 20 хвилин. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |