Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати вітамінні пельмені?
Тісто для пельменів готується з додаванням овочів - гарбуза, моркви і буряків. Рецепт тіста універсальний, з нього можна робити і пельмені, вареники з овочевою начинкою. Овочі для приготування тіста беруться сирі. Необхідні продукти По 50 грам гарбуза, моркви і буряків 250 - 300 грам борошна Одне яйце Сіль за смаком Для начинки Одна куряча грудка (приблизно 400 грам) Одна велика цибулина Два - три скибочки сала (для соковитості) Одна - дві часточки часнику Сіль Приготування Овочі натираємо на дрібній тертці або подрібнюємо у блендері (це краще, тісто можна буде розкачати тонко, як на звичайні пельмені). Додаємо яйце, сіль, борошно, замішуємо тісто. Вимішуємо його до такої ж консистенції як на звичайні пельмені, воно повинно вийти досить круте. Для приготування начинки перекручуємо всі інгредієнти через м'ясорубку, солимо за смаком. Можна додати зелень, спеції - на смак. Розкачуємо тісто в пласт, вирізаємо склянкою кружечки, викладаємо в середину начинку і ліпимо пельмені. Все як зазвичай. Варимо в підсоленій воді хвилин десять (з урахуванням того, що в тесті у нас сирі овочі). Подавати гарячими з маслом або зі сметаною. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |