Нарешті весна вже повністю увійшла в свої права і радує нас чистим небом і теплими сонячними днинками, тому саме зараз як раз добре було б відкрити сезон заміських пікніків. Ну а цей рецепт креветок на паличках може стати непоганою і цікавою варіацією закуски, приготовленої на природі. Для того, щоб приготувати креветки на паличках вам знадобляться такі продукти: половина кілограма креветок (очищених), близько 50 мл рослинного масла (краще використовувати оливкову), два-три зубчики часнику, половина склянки панірувальних сухарів, по половинці чайної ложечки солі і чорного перчика, а також половинка лимона.
Очищені і ще сирі креветки необхідно викласти в глибоку миску, полити сумішшю рослинного масла і пропущеного через прес часнику і залишити приблизно на півгодинки. Потім встигли промаринуватися креветки потрібно посипати панірувальними сухарями, все це добре перемішати і потім нанизувати на дерев'яні шампури, після чого запікати на розігрітому грилі до повної готовності. Обсмажені на грилі креветки слід викласти на блюдо, посипати чорним перцем і сіллю, а також полити свіжовичавленим лимонним соком. При бажанні такі креветки на паличках можна приготувати і вдома, в розігрітій духовій печі.