Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати ватрушки з варенням?
Соковиті і ароматні ватрушки з варенням здатні гідно прикрасити святковий "солодкий" стіл. Особливо раді подібному десерту діти - їм така ніжна і смачна випічка завжди доводиться по душі. Як же приготувати ватрушки з варенням? Для приготування цих диво - ватрушок знадобиться: - 500 грамів дріжджового тіста, - 200 г варення або будь-якого повидла, - 1 яйце, - трохи цукрової пудри для прикраси. Тісто ділять на невеликі шматочки, скачують їх у кульки, присипають борошном і залишають на 10-15 хвилин. Потім викладають їх на деко, змащене маслом, і придавлюють зверху долонею таким чином, щоб вони сплюснулись, перетворившись на невеликі коржі. Після цього натисканням великого пальця в центрі кожної коржі роблять акуратне поглиблення. У нього викладають по 1 столовій ложці варення або повидла. (Бажано вибирати варення не дуже рідкої консистенції!) Майбутні ватрушки обмазують акуратно яйцем і відправляють в духовку, розігріту до 200° на 10 -15 хвилин. Перед подачею випічку посипають цукровою пудрою. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |