Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати ватрушки з варенням?
Соковиті і ароматні ватрушки з варенням здатні гідно прикрасити святковий "солодкий" стіл. Особливо раді подібному десерту діти - їм така ніжна і смачна випічка завжди доводиться по душі. Як же приготувати ватрушки з варенням?
Для приготування цих диво - ватрушок знадобиться:
- 500 грамів дріжджового тіста,
- 200 г варення або будь-якого повидла,
- 1 яйце,
- трохи цукрової пудри для прикраси.
Тісто ділять на невеликі шматочки, скачують їх у кульки, присипають борошном і залишають на 10-15 хвилин.
Потім викладають їх на деко, змащене маслом, і придавлюють зверху долонею таким чином, щоб вони сплюснулись, перетворившись на невеликі коржі.
Після цього натисканням великого пальця в центрі кожної коржі роблять акуратне поглиблення. У нього викладають по 1 столовій ложці варення або повидла. (Бажано вибирати варення не дуже рідкої консистенції!) Майбутні ватрушки обмазують акуратно яйцем і відправляють в духовку, розігріту до 200° на 10 -15 хвилин. Перед подачею випічку посипають цукровою пудрою.
Категория: Рецепти |
| Теги: варення, ватрушки
Як смачно запекти курку в духовці?
Цибульні кільця до пива
Як зробити тістечка "Лакомка"?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: