Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати теплий салат з картоплею і помідорами?
![]() Що знадобиться для приготування Близько кілограма молодого картоплі Три - чотири великих помідора Одна червона цибулина Півтори столових ложки діжонської гірчиці Півтори - дві столові ложки червоного винного оцту П'ять столових ложок нерафінованої рослинної олії Чайна ложка свіжого естрагону або петрушки Сіль і чорний мелений перець за смаком Приготування Молода картопля добре вимити, навіть можна потерти щіточкою. Шкірку зчищати не потрібно. Відварити в підсоленій воді до готовності, дати трохи охолонути. Поки вариться картопля, зробимо соус. Цибулю дрібно нарізати. Змішати гірчицю з половиною кількості оцту, залити цією сумішшю цибулю, посолити і поперчити. Перемішати, заправити олією. Залишити маринуватися хвилин на п'ять - десять. Помідори нарізати часточками або кубиками. Теплу картоплю перекласти в салатник, великі бульби розрізати на кілька частин, дрібні на половинки. Збризнути оцтом, акуратно перемішати і викласти зверху соус з цибулею. Додати помідори, перемішати і посипати свіжою зеленню. Відразу ж подавати до столу. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |