Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати теплий салат з картоплею і помідорами?
Салат ідеально підходить до шашлику, смаженого на грилі м'яса, але може бути і цілком самостійною стравою. Якщо у вас немає свіжого естрагону, замініть його зеленню петрушки.
Що знадобиться для приготування
Близько кілограма молодого картоплі
Три - чотири великих помідора
Одна червона цибулина
Півтори столових ложки діжонської гірчиці
Півтори - дві столові ложки червоного винного оцту
П'ять столових ложок нерафінованої рослинної олії
Чайна ложка свіжого естрагону або петрушки
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Приготування

Молода картопля добре вимити, навіть можна потерти щіточкою. Шкірку зчищати не потрібно. Відварити в підсоленій воді до готовності, дати трохи охолонути.
Поки вариться картопля, зробимо соус. Цибулю дрібно нарізати. Змішати гірчицю з половиною кількості оцту, залити цією сумішшю цибулю, посолити і поперчити. Перемішати, заправити олією. Залишити маринуватися хвилин на п'ять - десять.
Помідори нарізати часточками або кубиками. Теплу картоплю перекласти в салатник, великі бульби розрізати на кілька частин, дрібні на половинки. Збризнути оцтом, акуратно перемішати і викласти зверху соус з цибулею. Додати помідори, перемішати і посипати свіжою зеленню. Відразу ж подавати до столу. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: перемішати, цибулю
Як готується смачна і ніжна тушкована свинина?
Як варити варення з яблук і апельсинів?
Як готуються тістечка з бісквіту?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: