Як готується курячий салат з авокадо і солодким перцем?
Запропонований у цій статті рецепт салату є не тільки досить оригінальним і незвичному, але ще і дуже корисним і смачним, ну а крім того, страва виходить дуже яскравим і апетитним на вигляд і тому його цілком можна готувати в якості частування для гостей! Також цей салатик підійде і для тих, хто стежить за своєю фігурою, так як він легкий і низькокалорійний. А для того, щоб приготувати пропоноване блюдо вам будуть потрібні такі складники: три солодкого перцю (бажано вибрати різнокольорові перці - це зробить салат більш привабливим з вигляду), 250 грамів курячої грудки, один апельсин середнього розміру, одне авокадо, близько 40 мілілітрів оливкової олії, 15 грамів натурального меду (рідкого), 20 мілілітрів лаймового або лимонного соку, одна чайна ложка діжонської гірчиці, а також 10 грамів свіжої м'яти, перець і сіль.
Куряче м'ясо потрібно відварити до готовності або запекти в духовці, а після цього нарізати його невеликими шматочками. Солодкі перці слід вимити, очистити від плодоніжки і насіння, а потім порізати тонкими брусочками. Очищені авокадо і апельсин необхідно порізати на маленькі кубики. Всі підготовлені інгредієнти змішати в салатнику, трошки посолити і поперчити. Змішати оливкове масло, рідкий мед, сік лимона або лайма, гірчицю, а також дрібно нарубані листя м'яти, після чого заправити отриманою сумішшю салат.