Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати смачний гювеч з макаронами?
>Незважаючи на те, що гювеч є болгарським національним блюдом, його нерідко готують і в нашій країні. Блюдо виходить ситним, готується швидко і просто, підійде практично все, що є в холодильнику! Ми будемо готувати страву на 4 порції. Для цього знадобляться наступні інгредієнти: Помідори - 500 г Макарони - 400 г Бринза - 100 г Твердий сир - 100 г Вершкове масло - 50 г Сіль і перець - за смаком. Як я вже згадував вище, страва готується досить швидко, протягом 45 хвилин. Макарони відваріть в підсоленій воді, промийте водою і заправте вершковим маслом. Червоні помідори помийте і протріть через сито. Додайте натертий сир і подрібнену бринзу. Всі інгредієнти змішайте з макаронами і посоліть, поперчіть. Останній етап. Підготовлену масу ми викладаємо на змащене маслом деко і відправляємо в духовку. Запікаємо 15-20 хвилин при температурі 180-200 градусів. За бажанням, гювеч можна урізноманітнити, додавши до макаронів солодкий перець, печериці, куряче м'ясо і.т.д. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |