Главная » Статьи » Рецепти

Як готувати салат з пекінської капусти з фруктами?
Цей оригінальний і цікавий салатик може бути практично універсальним, адже регулюючи кількість фруктів і солодощі, а також вид і склад заправки, ця страва може стати або пікантною закускою, або незвичайним десертом. Готується такий салат дуже легко і швидко, так і за складом він зовсім простенький.
Отже, для того, щоб приготувати салат з пекінської капусти з фруктами за пропонованим рецепту вам буде потрібно (у розрахунку приблизно на шість порцій): 300 г пекінської капусти, одна досить велика морква, одне яблуко середнього розміру, одна груша, один невеликий лимон, один середній плід ківі, а також дві столові ложки оливкової олії, перець, сіль і цукор - за смаком і за бажанням.

Пекінську капусту слід дрібно нашаткувати, після чого трішки посолити і гарненько пом'яти руками. Очищену моркву натерти на тертці для приготування корейської моркви (або порізати довгою тоненькою соломкою), після чого змішати з капустою.
Очищені яблуко і грушу натерти на такий же тертці, як і моркву, а потім відразу ж полити їх вичавлений з лимона соком, інакше фрукти потемніють. Ківі необхідно очистити від шкірки і порізати соломкою.
Далі підготовлені таким чином фрукти слід додати в салатник до капусти і моркви і полити салат заправкою приготовленої з оливкової олії з додаванням цукру, солі і чорного меленого перцю.
Категория: Рецепти |
| Теги: капусти, салат
Як приготувати курячі котлети з сиром?
Як спекти пісочний пиріг з сиром?
Телятина, фарширований картоплею і цибулею
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: