Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати тайський курячий суп з червоною пастою каррі?
Я дуже люблю тайські страви. Вони смачні, швидко готуються, до того ж, всі необхідні продукти продаються практично в будь-якому супермаркеті. На пару порцій нам знадобиться: півкілограма охолодженої курячої грудки; сіль; 250 мл кокосового молока; 50 грамів рису «Жасмин»; 4 червоних перцю чилі; цедра половинки лайма; 40 грамів червоної пасти каррі (продається в готовому вигляді); парочка суцвіть брокколі; гілочка лимонної трави; Філе ріжемо тоненькою соломкою, висипаємо в каструлю, заливаємо одним склянкою холодної води і доводимо до кипіння. Всипаємо рис (попередньо гарненько промити) і готуємо 10 хвилин. Цедру ріжемо дрібними смужками, лимонну траву ріжемо кружечками, чилі - тоненькими кружальцями. Якщо не любите надто гострі страви, чилі очистити від насіння. В каструльку з філе кладемо лимонну траву, чилі, цедру, брокколі, вливаємо кокосове молоко. Готуємо три хвилини на маленькому вогні. Додаємо червоне каррі, перемішуємо. Вимикаємо газ і даємо настоятися п'ять хвилин. Такий суп дуже смачний в гарячому вигляді. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |