Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати тайський курячий суп з червоною пастою каррі?
Я дуже люблю тайські страви. Вони смачні, швидко готуються, до того ж, всі необхідні продукти продаються практично в будь-якому супермаркеті.
На пару порцій нам знадобиться:
півкілограма охолодженої курячої грудки;
сіль;
250 мл кокосового молока;
50 грамів рису «Жасмин»;
4 червоних перцю чилі;
цедра половинки лайма;
40 грамів червоної пасти каррі (продається в готовому вигляді);
парочка суцвіть брокколі;
гілочка лимонної трави;

Філе ріжемо тоненькою соломкою, висипаємо в каструлю, заливаємо одним склянкою холодної води і доводимо до кипіння. Всипаємо рис (попередньо гарненько промити) і готуємо 10 хвилин. Цедру ріжемо дрібними смужками, лимонну траву ріжемо кружечками, чилі - тоненькими кружальцями. Якщо не любите надто гострі страви, чилі очистити від насіння.

В каструльку з філе кладемо лимонну траву, чилі, цедру, брокколі, вливаємо кокосове молоко. Готуємо три хвилини на маленькому вогні. Додаємо червоне каррі, перемішуємо. Вимикаємо газ і даємо настоятися п'ять хвилин. Такий суп дуже смачний в гарячому вигляді.

Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: каррі, чилі
Як приготувати суп з фрикадельками
Як приготувати сирний суп з креветками?
Домашня ряжанка
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: